To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Pro¶ba do H@ i do Adminów od HeSSa

HeSS - Sob 06 Maj, 2006 16:04
Temat postu: Pro¶ba do H@ i do Adminów od HeSSa
Ja HeSS prosze Admiów o Sicagniecie ze mnie perm bana dlatego ze ten dzisiaszy wybryk byl glupi ja chcialem sie tylko pobawic.

[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 17:06 ]
To co dzisiaj zrobilem to bylo glupie ale chcialem sobie zobaczyc nowe mh od kumpla bo mowil ze fanja zabawa dlatego prosze zlikwidowanie perma bo zawsze fajnie mi sie gralo na bydzi i chcem to dalej robic. Poznalem tu wielu fajnych ziomkow i wogole klimat jest fajny i nieraz sa jaja dlatego prosze o rozpatrzenie mojej proĽby....

[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 17:09 ]
Obiecuje ze nie bede juz tak robic. i bede grac uczciwie i wogole bede przestrzegac regulaminu....

BABCIA - Sob 06 Maj, 2006 16:10

a haha lol :twisted:
RadukE - Sob 06 Maj, 2006 16:10

:hahaha: muahahha :hahaha: leze :crazy: :crazy: biedne HeSS'i±tko :rotfl: :papryczka:
HeSS - Sob 06 Maj, 2006 16:11

baba wiedzialem ze kogos nagrywasz ale nie widzialem ze mnie jakbym widzialem to bym nie jechal na maxa z tymi haxami... wiesz ze ja jestem lama i tyle ale chcailem sie pobawic troche dzsiaij i glupio sie skonczyla ta zabawa:/
BABCIA - Sob 06 Maj, 2006 16:12

ja też jestem ale co z tego gram jak umiem
po 1 primo nie widziałes bo od poczatku grałem na faku
po 2 primo dla zabywy nie ma czego¶ takiego lol

HeSS - Sob 06 Maj, 2006 16:16

lol wiedzialem bo juz kiedys miales taki nick jak grales:P:P:P:P a pozatym to wszyscy wiedza jak ja gram.... i chcem dalej tutaj grac wiec nie wiem co mam teraz zrobi to bylo glupie przyznam bo leciec na maxa na haxach to tylko ja potrafie :P bo sie z tym nie ukrywam ale to mialo byc tylko raz i dla zabawy dlatego nie wiem co teraz mam robic:.....
BABCIA - Sob 06 Maj, 2006 16:18

to nie było tylko raz wczoraj też na nich jechałe¶ :E
WEGier - Sob 06 Maj, 2006 16:20

i pare razy też na ciebie słyszałem że ludzie narzekali :P powiniene¶ babe prosić żeby cie na BL nie dała
HeSS - Sob 06 Maj, 2006 16:22

nie wczoraj juz nie jechalem jeszcze 4 dni temu tez tak dla zabawy kilka razy i to jeszcze z bratem ale wtedy to juz skonczylem i dzisiaj nie wiem co mi odbilo ze tak zrobilem nie mam pojecia moglem pojsc na inny sobie to zabczyc ale wiesz ja najpierw robie pozniej mysle i sie nie czaje..... a pozatym czy ja sie zle zachowywalem tak ogolnie na bydzi... to jest moj 1 glupi wybryk :/
BABCIA - Sob 06 Maj, 2006 16:22

i najgorszy z możliwych