To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - prawda o szkole?!

siatkarz - Wto 09 Maj, 2006 23:08
Temat postu: prawda o szkole?!
http://nyzsi1.republika.pl/tekst.html
nowik - Śro 10 Maj, 2006 07:21

haha a ja wlasnie w szkole siedze i to sobie czytam :mrgreen:
sidney - Śro 10 Maj, 2006 07:23

tylko lamki siedza dzis w szkole ;] :D
siatkarz - Śro 10 Maj, 2006 08:26

tylkio lamki wogole chodza do szkoly ;) rotfl :D
nowik - Śro 10 Maj, 2006 13:29

Dobra jutro nie ide wiec sie czepiacie :P
olo84 - Śro 10 Maj, 2006 14:43

teks napisnay przes 40-letniego niedorostka jak bedziecie mili 40 lat to może skumacie po co sie tego wszystkiego uczyliście

Kod:

przeładowanych informacją, która nieużywana i tak zanika szybciej niż wchodziła, nie mówiąc już o tym, że się też bardzo szybko dezaktualizuje w znacznej ilości uczonych dziedzin

taa zdanie genialne widza nieuzywana zanika to prawda ale szkoła podstawowa z samej nazwy uczy podstawowych rzeczy a budowa nasionek to pewnego radzaju podstawa

potem jest LO czyli liceum OGÓLNOkształcące jak nazwa wskazuje nadal wiedza ogólna z lekkim profilem jak nie chcesz idz do zawki i po problemie i ucz sie skrawania i pbrabiania metalu

w lo jakoś nauczyłem sie wypełnia pity i za rodziców teraz to robie

Kod:
brak wiedzy o gotowaniu, opiece nad starszymi czy niepełnosprawnymi

kurde ja gotowanie miałem na technice w podstawówce tak samo jak wyszywanie i cerowanie lol a opieki nauczyłem sie na PO (częsciowo)

Kod:
pamięć zaśmieca wiedzą

gdyby akutor tego zdanie chodził na biologie wiedzałby jak działa muzg i po co tego wszystkiego sie uczymy

zal dla takiego 40-latka nie wiem może edukacja przez 40 lat sie zmieniła bo ja jakoś duzo wyniosłem ze szkoły

MaacieK - Śro 10 Maj, 2006 18:47

olo84 napisał/a:
gdyby akutor tego zdanie chodził na biologie wiedzałby jak działa muzg i po co tego wszystkiego sie uczymy

Wiedziałby także, że pisze się MÓZG ... ale co tam.