Ogólnie o CS 1.6/CZ - strefy raszu pilnie
Best_off - Pon 22 Maj, 2006 17:04 Temat postu: strefy raszu pilnie strefe raszu jaka ma bydzia poda link ktos albo pomorze z zrobieniam pilnie
nappy - Pon 22 Maj, 2006 17:18 Temat postu: Re: strefy raszu pilnie
Best_off napisał/a: | strefe raszu jaka ma bydzia poda link ktos albo pomorze z zrobieniam pilnie |
sry, Kujawsko-Pomorskie
A co do pomagania -> board.counter-strike.pl, tam pewnie jest wszystko opisane
A strefy na Bydzi są zrobione (prawdopodobnie) na wyłączność
teczufka - Pon 22 Maj, 2006 18:31
Nie. Jak sobie zrobisz to bedziesz mial. Jestem przeciwko jakimkowiek plagiatom. Na stronie ze strefami jest zastrzezenie do uzywania naszych screenow, a ja zasztrzegam prawo do udostepniania zrodel ze strefami dla bydzi. Chcesz miec strefy to sobie zrob. Koniec, kropka. -> klik
olo84 - Pon 22 Maj, 2006 19:34
teczówka pewnie sam je zrobiłeś i taraz sie wkurzasz że kogoś może ominąc całe to nudne programowanie ....
qBert - Pon 22 Maj, 2006 19:37
olo84 napisał/a: | teczówka pewnie sam je zrobiłeś i taraz sie wkurzasz że kogoś może ominąc całe to nudne programowanie .... |
A zrobił i wcale mu się nie dziwie że nie chce innym tego udostępnić... Ciężko nad tym pracował a ten się zalogował na forum i też chce mieć... Proponuje olo Ty coś zrób dla bydzi a później rozdamy to wszystkim... Co Ty na to?
bbl` - Pon 22 Maj, 2006 19:38
olo84 napisał/a: | teczówka pewnie sam je zrobiłeś i taraz sie wkurzasz że kogoś może ominąc całe to nudne programowanie .... |
I co sie dziwisz?
siatkarz - Pon 22 Maj, 2006 20:06
teczka nie pozwolil wiec koniec tematu
~close
//ja to chciałem napisać//
KLOZET
~nappy ;D
|
|
|