To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - lol

siatkarz - Wto 30 Maj, 2006 18:34
Temat postu: lol
i teraz wszyscy krzyczymy jednym glosem:

"ZOSTANCIE!! ZOSTANCIE!! ZOSTANCIE!!"

ps. ja myslalem ze bedzie mecz a tu mi kabaret wlaczyli na TVP2! ciekawe co nam wegier powie bo on oglada na zywo ze stadionu :D

nappy - Wto 30 Maj, 2006 18:36

HAhahahhahah czemu po zobaczeniu nazwy tematu już wiedziałem o co chodzi? :rotfl: :rotfl: :hahaha: :hahaha:

Ogólnie to możemy grać 11 przeciwko 1 (np. bramkarzowi) a i tak dostaniemy w dupę :hahaha:

sidney - Wto 30 Maj, 2006 18:40

ja mam nadzieje ze Polska nie zdobedzie ani jednej bramki na mundialu :hahaha: a w tym meczu jestem za Kolumbia
nappy - Wto 30 Maj, 2006 18:47

sidney napisał/a:
ja mam nadzieje ze Polska nie zdobedzie ani jednej bramki na mundialu :hahaha: a w tym meczu jestem za Kolumbia

Ja też... bo przypał, samobóje strzelać :rotfl:

siatkarz - Wto 30 Maj, 2006 18:56

jak bramkarz strzelil bramke z 90 metrow to uznalem ze ta kolumbia ma mistrzostwo swiata a brazylia to tylko przykrywka.... :D

im dalej tym kolumbijczycy byli bardziej celni. trafic z 90m pod poprzeczke to sie zdarza raz na milion lat.... no i oczywiscie to sie musialo stac w polsce :) normalka :D

sidney - Wto 30 Maj, 2006 19:04

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: druga bramka to mistrzostwo hahahahahahah ahahahahaha
[SCR]Sobol - Wto 30 Maj, 2006 19:12

Szkoda, że nie oglądałem. Jak będzie powtórka to obejrzę ten kabaret :rotfl2:
bbl` - Wto 30 Maj, 2006 19:31

mmmmm :) :hahaha:
Dzejms - Wto 30 Maj, 2006 19:54

;(
Rider - Wto 30 Maj, 2006 20:37

DzejmsBlond napisał/a:
;(

Nie ma co płakać taka jest Polska piłka :hahaha: No ale przecierz oni są zmęczeni po cięzkim zgrupowaniu :hahaha: