CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Gracze Bydzi z dolnoslaskiego ???
ROSOMAK - Śro 07 Cze, 2006 07:50 Temat postu: Gracze Bydzi z dolnoslaskiego ???Siemson gracze Bydzi
Sa tu moze wyjadacze z dolnoslaskiego ??Jezeli tak to moze jakies spotkanko na jakas popijawke??Wiadomo zbliza sie okres w ktorym wiekszosc z nas bedzie miala wiecej wolnego czasu.propomuje Wroclaw oczywiscie jezeli takowi gracze tu sa
Pozdrawiamsiatkarz - Śro 07 Cze, 2006 10:53 ja i psc jestesmy z dolnego slaska Kłodzko psychic - Śro 07 Cze, 2006 15:18 proponuje do Klodzka na browar w karczmie sie umowic qBert - Śro 07 Cze, 2006 16:32
psychic napisał/a:
proponuje do Klodzka na browar w karczmie sie umowic
A karczma pewno jest siatkarza psychic - Śro 07 Cze, 2006 16:36
qBert napisał/a:
psychic napisał/a:
proponuje do Klodzka na browar w karczmie sie umowic
A karczma pewno jest siatkarza
a nie wlasnie ale do siatkarza tez mozna sie przejsc ROSOMAK - Śro 07 Cze, 2006 21:43 no to spoko a powiedzcie jak z noclegiem z kobieta jakie ceny siatkarz - Czw 08 Cze, 2006 11:41 do mnie nie idziemy ;p nie ma takiej opcji moja mama bedzie sie znowu na mnie krzywo patrzec za to ze pije znowu ... rotfl ale za to my mozemy pojechac do wroca psc... przeciez mielibysmy noclag u gps'a a on by sie ucieszyl ze picie sie szykuje ROSOMAK - Czw 08 Cze, 2006 17:22 przeciez sa jakies motele itd np. w Karpaczu nocleg kosztuje 25 zeta od osoby a co do picia to na bata zawalczymy Anonymous - Pią 16 Cze, 2006 19:09 Pewnie, są może nie wyjadaczka, ale z dolnegośląska, czyli ze stolicy dolnegoslaska..:D:D
A do klodzka wybieram się w sobote (czyli jutro) a dokladniej do Ladka:D:P
Pozdrawiamsiatkarz - Pią 16 Cze, 2006 19:38 a co tam w ladku ciekawego jest ? :> :> ja tam bywam tlyko przejazdem jak na anrty jezdze