To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - niby jest a nie ma

w0mbat - Śro 07 Cze, 2006 21:21
Temat postu: niby jest a nie ma
mam pytanie ,prosbe, czy nie wiem jak to nazwac. Ostatnio przeszlo wiekszoscia glosow dodanie 4 map (z czego jestem zadowolony i z teg powudu :* dla solida) tylko ze w mapcyklu znalazla sie tylko jedna z nich czyli survival a gdzie reszta ?? dlatego prosze o dopisanie pozostalych bo wszyscy czekamy. glownie na italke
qBert - Śro 07 Cze, 2006 22:22
Temat postu: Re: niby jest a nie ma
w0mbat napisał/a:
wszyscy czekamy. glownie na italke

mmmmhhmmm

.:Solid_Snake:. - Śro 07 Cze, 2006 22:27

italka jest. Wpisalem de_italy zamiast cs_italy ;p. Zmeczenie materiału ;P

A co do reszty map to jeszcze czas, bo trzeba strefy porobić.

WOJTAS - Czw 08 Cze, 2006 00:41

A ja bym chcial dodac iz mapa De_Survival jest dobra mapka ale gdy ktos wpisze "nextmap" i zobaczy "de_survival" to odrazu: "ta mapa smierdzi", "co to za syf" i chca votowac. Nie rozumiem tego... moze jestem zbyt uolomny. Ludzie przeciez sami cchcieliscie ta mapke wiec teraz nie mowiecie ze to "syf" bo jest to mapka inna niz wszysktie ale za to do pogrania. :mrgreen:

P.S moze to wygladac na OT ale nie wiedzialem gdzie to napisac a nie chcialem zakladac nowego tematu bo nie mialo to wiekszego sensu. ;)

qBert - Czw 08 Cze, 2006 10:43

Gadaja tylko... Wczoraj krzyczeli "qBert zmien nexta", a jak przyszlo do gry to bardzo fajnie sie gralo, i nikt po 15 minutach nie powiedzial "daj nexta".
Tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Jakie są strfy do niej?!

ciasteczkowy - Czw 08 Cze, 2006 14:46

Takie jak były zawsze kubek
czyli ct nie może wyjść na miasto i z tych tuneli i koło samochodu do pierwszych sopli

teczufka - Czw 08 Cze, 2006 14:54

Strefy beda na piatek wieczorem, screeny sa ale nie pomazane jeszcze ;)