Hyde Park - Ciekawostka Microsoft Word
Widelec - Czw 15 Cze, 2006 20:22 Temat postu: Ciekawostka Microsoft Word Osoby zainteresowane tematem Vortexa mogą również przetestować te ciekawostkę.
1. Otwórz Microsoft Word
2. Wpisz "=rand(200,99)" bez cudzysłowia
3. Naciśnij Enter
Zaznaczam że to nic nie psuje a jest ciekawe
nappy - Czw 15 Cze, 2006 20:33
HAHAHHAHHA owned
bbl` - Czw 15 Cze, 2006 20:51
oLKa - Czw 15 Cze, 2006 21:10
haha
WEGier - Czw 15 Cze, 2006 22:25
HAHAHAHAHAHHA co to? Skąd wy bierzecie takie nowinki ?
ritarded l. - Czw 15 Cze, 2006 22:36
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w
qBert - Czw 15 Cze, 2006 22:54
WEGier napisał/a: | HAHAHAHAHAHHA co to? Skąd wy bierzecie takie nowinki ? |
Microsoft Word zawiera pełno takich "dowcipów" Miałem kiedyś znajomego który pracował jako tłumacz w Microsofcie i ciągle mówił żebym coś tam wpisał to będzie BK. Siedzą sobie chłopaki programiści, tłumaczą i z nudów takie rzeczy piszą. Nie zdziwie się jak się okaże niedługo że coś o Kaczyńskim jest w Wordzie
lnk - Pią 16 Cze, 2006 12:53
lul
[SCR]Sobol - Pon 19 Cze, 2006 21:46
Ja gdzieś słyszałem, że w wordzie są nawet jakieś gry poukrywane. Tylko nie wiem jak je uruchomić.
|
|
|