To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na navy steam_0:0:2982509

ritarded l. - Pon 19 Cze, 2006 18:13
Temat postu: skarga na navy steam_0:0:2982509

bbl` - Pon 19 Cze, 2006 18:21

Nareszcie!! Juz tak nudno bylo na 4um :mrgreen: . Vorek co ty tam widzisz? :chytrus:
qBert - Pon 19 Cze, 2006 18:58

OMG! Vorek, prosze Cie. Caly czas go wyzywasz od czitów to nie dziwne że ma tego dość. Jak uważasz że ma czity to go nagraj!! I nie myśl sobie że go bronie. Ale żygać mi się wczoraj chciało jak cały czas pisaliście: "Jak się gra na kwadratach?" "Już niedługo haxie pograsz". Od gadania to jeszcze nikt czitować nie przestał... Mnie też wkurzył jak czitował, nie darze go teraz już taką sympatią i szacunkiem jak kiedyś przez to co zrobił. Ale albo będziesz miał dowody albo siedz cicho. Prowokujesz, to masz. Jeśli Solid będziesz rozpatrywać tą skargę to żeby było wszystko jasne, proponuje z logów, a nie z tych mizernych po niekąd screenów. To tyle co do Vorka, a do HeSSa mam to że jeśli złapie Cię na haxach to osobiście pojade skopać Ci dupsko (poza banem oczywiście). A poza tym to że oni gadają to nie upoważnia Cie do łamania regulaminu, więc strzeż się żebyś za dużo nie powiedział/napisał...
ritarded l. - Pon 19 Cze, 2006 19:06

wczoraj - raz napisalem zeby skill wylaczyl
dzisiaj - navy napisal do kogos ze ma skill exe to sie spytalem czy maja te same czy cos takiego i tyle ;]

HeSS - Pon 19 Cze, 2006 19:23

Vortex widze ze ciagle cos do mnie masz jak cos chcesz to chodz pogadamy na gg 1502407 a nie tutaj problemy robisz okej?? bo juz mnie to wkurza ciagle mi mowisz zebym wlaczyl skilla albo czity a jezeli uwazasz ze dalej czituje to mnie nagraj i po klopocie. A tak aporopo czemu nie zrobiles skrina tego co ty powiedziales hmm?? moze dlatego ze ty jestes bez winy prawda??
ritarded l. - Pon 19 Cze, 2006 19:32

no to prosimy o logi.
qBert - Pon 19 Cze, 2006 19:48

VorteX^^ napisał/a:
wczoraj - raz napisalem zeby skill wylaczyl

To już nie chodzi tylko o Ciebie. Niech cała reszta, nie bede wimieniał kto bo wszyscy wiedza, przestanie o tym gadac w kolko na serwie. Ty powiedziales raz, nie zaprzeczam bo nie pamietam. Inny powiedzial 2 kolejny tez raz i wychodzi na to ze co chwila ktos jedzie po nim. Nagrajcie go a postawie wam jeszcze piwo jak go zlapiecie, ok? Nienawidze haxów i staram się ich tępić, i Ty Vorek powinieneś o tym wiedzieć dobrze. Jak juz powiedziałem, HeSS strzeż się i jak coś masz to lepiej to usuń.

HeSS - Pon 19 Cze, 2006 19:53

Q nie musze nic kasowac ani sie bac bo nic nie mam... a ze kiedys czitowalem i zostalem zlapany to juz teraz jestem postrzegany za czita jak nieraz mam dobre staty albo mam jakies smieszne akcje to odrazu wszyscy na servie pisze HeSS wylacz to albo HeSS czicie wiec admini nie zdziwcie sie jak nieraz przekle albo cos bo mnie to denerwoj juz staram sie nie klonac na servie tylko sie powstrzymywac ale jak ktos sie ciagle mnie czepia to juz nie moge :/
qBert - Pon 19 Cze, 2006 20:01

Płacisz za stare błędy, to było wiadome... Nigdy raczej nie zostanie Ci to zapomniane... Ale uważam że przesadzają... Ja np. nie powiem że nie masz czitów bo się raz zawiodłem na Tobie i teraz jak ktoś powie że czitujesz na @czacie to nie omieszkam tego sprawdzić... Przykro mi ale jesteś sam sobie wienien... Ale po co napierdzielać o tym bez sensu na serwerze to nie kumam...
HeSS - Pon 19 Cze, 2006 20:13

Ja wiem ze bede placic za stare bledy i jezeli bedziesz ty albo ktos inny mial watpliwosci do mojej gry to niech to sprawdzi i tyle a nie pisali na moj temat glupot na servie.To do All Najpierw sprawdz pozniej osondzaj a nie caly czas jak kogos zabije to jest pierwszy wyraz w next rundzie albo jak zgine to : Wylacz to HeSS lub HeSS nagly przyplyw skilla??. Wiec nie chcem sluchac takich komentow na moj temat i tyle!!