CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na ~Dyszek`
Widelec - Czw 22 Cze, 2006 13:17 Temat postu: skarga na ~Dyszek`przed kilkoma minutami gralem na bydzi. W pewnym momencie jakis apathyevolve mowi ze tu jest tyle admiow dzieciakow ze to zal ja na to mowie ze jak mu nie pasuje to zeby poszedl. On na to "stfu", a ja nie lubie jak sie mnie obraza wiec odpowiedzialem "morda", i wtedy pan ~Dyszek` wyskakuje z tekstem
StemID
Admin byl na serwerze- 0 reakcji
Dziekuje za uwage.Anonymous - Czw 22 Cze, 2006 13:38 ^^ jestes zalosny =] chociaz admin o nicku BBL tez to ja apathyevolve, rozwin mi prosze skrot Stfu ? trzeba bylo dac caly log jak to besztales chlopczzyku, jestes naprawde zalowy =] pzdroWidelec - Czw 22 Cze, 2006 13:44 widze konto zalorzone specjalnie na te okazje.
sora nie umiem mowic po jezyku elo, co besztalem?.:Solid_Snake:. - Czw 22 Cze, 2006 13:44 dyszek aka admina awacomu z ktorego poł boarda ma zlewke?
lol nappy - Czw 22 Cze, 2006 13:46 Widać kampania reklamowa u nich Anonymous - Czw 22 Cze, 2006 13:47 Haha ;dRadukE - Czw 22 Cze, 2006 13:51 "morda" tak sie chyba nie odpowiada a post raczej powinien byc zatytulowany skarga na bbl'a za bezpodstawne kicki ... ktore daje nie od dzis ... mysli ze jest wyzej bo ma admina ... cos sie mu powie odrazu kick .. a na pytanie za co to opowiada za twarz zachowuje sie odpowiednio do swojego wieku czyli jak dziecko ... przy wladzy powinni byc ludzie ktorzy ogarniaja a nie dzieci pokroju bubla... dzieki takim ludziom serwer traci zamiast zyskac nowych graczy .... peace
ps. bbl ciekawe czy byl bys taki kozak jak bysmy sie spotkali pewnie bys juz nie cwaniakowal tak jak przed monitorem ...Anonymous - Czw 22 Cze, 2006 13:53 dZIECKO BYS bil RaduK ;d ! sidney - Czw 22 Cze, 2006 13:54 pamietajcie, przemoc nie rozwiązanie Anonymous - Czw 22 Cze, 2006 14:00 A tam nie rozwiazaniem, raz mu w pape piache sprzedac i by sie opamietal dzieciak