To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga od naviego do adminow !!!

HeSS - Czw 22 Cze, 2006 18:25
Temat postu: Skarga od naviego do adminow !!!
Chcialbym zlozyc skarge nie wiem na jakiego admina, ale na tego ktroy moze banowac pozniewaz dostalem bana na servie za to ze na niego wszedlem z brzydkim nieckiem ktorego odrazu w next rundzie zmienilem i w tym momencie dostalem bana... dlaczego pytam slyszlame ze mam zmienic i to zrobiel a na poczatku rundy dostalem bana... przeciez nie da sie zmienic nicka jezeli jest sie dead ?? nie raz widzialem takie sytuacje na servie ze ludzie wchodzcy mieli brzydki nicki ale nie byli banowani ani nic tylko ostrzezenie i next runda zmieniony nick a ja odrazu ban nierozumiem tego..
ritarded l. - Czw 22 Cze, 2006 18:45

kultury sie uczysz na serwerze? ql...
bbl` - Czw 22 Cze, 2006 18:45

Pewnie na 5 min dostales .... I po co afere robic? Clozet :E .
ciasteczkowy - Czw 22 Cze, 2006 18:52

Ban odemnie 5 minut
Jak wchodzisz na serwer to wchodz pod porawnym nikiem.
Sprawa wyjasniona na prv.

HeSS - Czw 22 Cze, 2006 20:22

vortex a tobie to o co chodzi sam nie jestes lepszy na bydzi w kwestii kultury wiec n/c... plis
ritarded l. - Czw 22 Cze, 2006 20:30

no jakos ostatnio nie bylo do mnie skarg w przeciwnienstwie do ciebie. moje oskarzenai sa poparte screenami, a twoje jedynie .. ? czym ?
HeSS - Czw 22 Cze, 2006 20:42

Te marne screeny zrobie jakims marnym kodakiem nazywasz dowodem :/ przestan jak chcesz sie bawic w SCREENY to okej :D to lepiej sie pilnuj hahahahhahaha:D bo ci strzele kilka fotek :banan: I na mnie ile jest skarg 1 twoja skarga ohoho to moralnie multum :/ hihi no chyba ze jest jeszcze jakas o ktorej nie wiem :chytrus: :D :P
ritarded l. - Czw 22 Cze, 2006 21:19

no to jedziesz. a to sie nazywa screenshot. i przejdz do argumentow, a nie elo belkotu
pozdr

HeSS - Czw 22 Cze, 2006 21:27

WoW dzx za to ze mi powiedziales ze to sie nazywa scrrenshot :* :* :* bo nie wiedzialem hahahahaha ( musze sobie to gdzies zapisac zeby nie zapomniec ) Oh zapmnielaem nie mam na ciebie argumentow ojeju przeciez ty jestes taki cacy :D :hahaha:
.:Solid_Snake:. - Czw 22 Cze, 2006 21:34

ciasteczkowy napisał/a:
Sprawa wyjasniona na prv.

eot