CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pozegnania
neverling~ - Czw 22 Cze, 2006 22:25 Temat postu: PozegnaniaChcialem sie z wami pozegnac na okres wakacji poniewaz spedzam je po za domem.
Nie bedzie mnie cale wakacje i bede tesknil. Jutro rano moze jeszcze pogram troche ale potem sie pakuje i w droge szalec Moze jeszcze z 1/2 razy zajrze do was.
Zalozylem ten temat bo moze ktos jeszcze bedzie chcial sie pozegnac no to niech sie wpisuje.
Ja sie zegnam i do zobaczenia po wakacjach
Bede tesknil
Buziaki ~~ qBert - Czw 22 Cze, 2006 22:33 pozdro i miłych wakacji neverlingusku
Ja niestety w pracy spędze wakacje (pewnie z tydzień to gdzie¶ zaszaleje )w0mbat - Czw 22 Cze, 2006 22:37
qBert napisał/a:
(pewnie z tydzień to gdzie¶ zaszaleje )
pewnie z kobita przy sprzataniu qBert - Czw 22 Cze, 2006 22:39
w0mbat napisał/a:
qBert napisał/a:
pewnie z kobita przy sprzataniu
a z kobit± ale nie przy sprz±taniu tylko... wstydzę się, nie powiem bbl` - Czw 22 Cze, 2006 22:40 Neveeee Nie rob mi tego, prosze ! Mielismy grac eslka w wakacje itd. Jak musisz to 3maj sie .w0mbat - Czw 22 Cze, 2006 22:45
qBert napisał/a:
w0mbat napisał/a:
qBert napisał/a:
a z kobit± ale nie przy sprz±taniu tylko... wstydzę się, nie powiem
dobra ja to powiem - przy gotowaniuqBert - Czw 22 Cze, 2006 22:56
w0mbat napisał/a:
qBert napisał/a:
w0mbat napisał/a:
qBert napisał/a:
a z kobit± ale nie przy sprz±taniu tylko... wstydzę się, nie powiem
dobra ja to powiem - przy gotowaniu
Hahahah. Taaak! Przy patelni psychic - Czw 22 Cze, 2006 23:16 no milych wakacji
ja pewnie bede jezdzil tu i tam, pil to i tamto , moze przezyje te wakacje siatkarz - Pi± 23 Cze, 2006 08:16 ja sie w wakacje nie obijam... juz byl krakow, czeska rozkosz a dzisaij moi rodzice wyjezdzaja nad morze hahaha moze przezyje jakos ten czas psc L4F 3.0 sie szykuje neverling~ - Pi± 23 Cze, 2006 10:57 Dobra lece. Jeszcze raz sie zegnam i milych wakacji