CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - "Koszerny" pomysł
Ciachoo - Wto 27 Cze, 2006 09:09 Temat postu: "Koszerny" pomysłChciałbym zapytać się adminów, czy możliwe byłoby stworzenie głosowania o usunięcie de_survivor?? Nie wiem co inni o tym sądzą ale tamapa to porażka, juz lepsze byłoby de_torn. A zmieniona by była np. na as_oilrig (takie małe extremumXD) albo inną normalniejszą?? Bo na tej mapie nie da się grać Aha, i to samo pytanie tylko o de_sunny. To jest jeszcze gorsze.neverling~ - Wto 27 Cze, 2006 09:15 NIE ! Nigdy ! Pograj troche na czym innym
Ciachoo napisał/a:
Aha, i to samo pytanie tylko o de_sunny. To jest jeszcze gorsze.
NIE ! Nigdy ! Pograj troche na czym innym
B. fajne mapy Moras - Wto 27 Cze, 2006 09:25 Osobiście lubie grać na de_sunny , ale z tym survivorem to troszke niewypał . Był pewną odmianą przez 2-3 dni, a teraz większość osób
chce votować tą mape jak tylko się pojawia, albo ludzie w Tero zamiast grać wolą
iść popływać oLKa - Wto 27 Cze, 2006 09:38 Ja uważam tak samo jak Moras. Sunny jest całkiem fajna, a ten survivor...ehh... jak dla mnie mogło by jej ni byc WEGier - Wto 27 Cze, 2006 09:47 ja tam lubie odmiany ... narazie nie przeszkadzają mi te mapki. Tak samo uważam, że można jeszcze coś dorzucić np. militie (gram zawsze w CT) jest to lamerska mapka ale ostatnio w nocy w piątek jak została zapodana to było fajnie - tak samo brakuje innych map ale to już w innym dziale jest ten temat.
troszkę stary cykl się znudził i każda nowość jest mile przyjęta przez bydziowków - ale to moja opinia i nie trzeba się z nią zgadzać kill - Wto 27 Cze, 2006 09:59 zadnych mililtii wg mnie na survivor juz sa bardziej wyrownane szasnse niz na militi czy tragicznej italce WEGier - Wto 27 Cze, 2006 10:10
kill napisał/a:
zadnych mililtii wg mnie na survivor juz sa bardziej wyrownane szasnse niz na militi czy tragicznej italce
ok ok ok tak se napisałem.
Jestem wdzięczny za dorzucenie mapek ale jestem też typowym polakiem - CHCĘ WIĘCEJ nieważne co ważne żeby dorzucić - czy to będzie militia, rats, assault, estate, czy inne NIEWAŻNE byle coś odświerzyćsiatkarz - Wto 27 Cze, 2006 10:11 puki co jest ok.
a jak chcesz to mozesz sam zrobic ankiete kazdy ma prawo do inicjatywyCashreen - Wto 27 Cze, 2006 10:22 Fajna mapka co wy od niej chcecie przynajmniej idzie pływac pod lodem mOrb - Wto 27 Cze, 2006 10:23 Od Sunny mi się odczepić....fajna wakacyjna mapka
co do survivora hmmmmm....nieeeeeeeeee ce tej mapki...za ziiiiimno