To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - "Koszerny" pomysł

Ciachoo - Wto 27 Cze, 2006 09:09
Temat postu: "Koszerny" pomysł
Chciałbym zapytać się adminów, czy możliwe byłoby stworzenie głosowania o usunięcie de_survivor?? Nie wiem co inni o tym sądzą ale tamapa to porażka, juz lepsze byłoby de_torn. A zmieniona by była np. na as_oilrig ?? (takie małe extremumXD) albo inną normalniejszą?? Bo na tej mapie nie da się grać :/ Aha, i to samo pytanie tylko o de_sunny. To jest jeszcze gorsze.
neverling~ - Wto 27 Cze, 2006 09:15

NIE ! Nigdy ! Pograj troche na czym innym :crazy:

Ciachoo napisał/a:

Aha, i to samo pytanie tylko o de_sunny. To jest jeszcze gorsze.

NIE ! Nigdy ! Pograj troche na czym innym :crazy:

B. fajne mapy :lol:

Moras - Wto 27 Cze, 2006 09:25

Osobiście lubie grać na de_sunny :mrgreen: , ale z tym survivorem to troszke niewypał :P . Był pewną odmianą przez 2-3 dni, a teraz większość osób
chce votować tą mape jak tylko się pojawia, albo ludzie w Tero zamiast grać wolą
iść popływać :banan: :papryczka: :marchew:

oLKa - Wto 27 Cze, 2006 09:38

Ja uważam tak samo jak Moras. Sunny jest całkiem fajna, a ten survivor...ehh... jak dla mnie mogło by jej ni byc :D
WEGier - Wto 27 Cze, 2006 09:47

ja tam lubie odmiany ... narazie nie przeszkadzają mi te mapki. Tak samo uważam, że można jeszcze coś dorzucić np. militie (gram zawsze w CT) jest to lamerska mapka ale ostatnio w nocy w piątek jak została zapodana to było fajnie - tak samo brakuje innych map ale to już w innym dziale jest ten temat.

troszkę stary cykl się znudził i każda nowość jest mile przyjęta przez bydziowków - ale to moja opinia i nie trzeba się z nią zgadzać :crazy: :crazy:

kill - Wto 27 Cze, 2006 09:59

zadnych mililtii ;( wg mnie na survivor juz sa bardziej wyrownane szasnse niz na militi czy tragicznej italce :twisted:
WEGier - Wto 27 Cze, 2006 10:10

kill napisał/a:
zadnych mililtii ;( wg mnie na survivor juz sa bardziej wyrownane szasnse niz na militi czy tragicznej italce :twisted:

ok ok ok tak se napisałem. :P

Jestem wdzięczny za dorzucenie mapek ale jestem też typowym polakiem - CHCĘ WIĘCEJ !! nieważne co ważne żeby dorzucić - czy to będzie militia, rats, assault, estate, czy inne NIEWAŻNE byle coś odświerzyć

siatkarz - Wto 27 Cze, 2006 10:11

puki co jest ok.

a jak chcesz to mozesz sam zrobic ankiete :) kazdy ma prawo do inicjatywy

Cashreen - Wto 27 Cze, 2006 10:22

Fajna mapka co wy od niej chcecie :D przynajmniej idzie pływac pod lodem :D :twisted:
mOrb - Wto 27 Cze, 2006 10:23

Od Sunny mi się odczepić....fajna wakacyjna mapka :banan: :papryczka: :marchew:

co do survivora hmmmmm....nieeeeeeeeee ce tej mapki...za ziiiiimno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: