Stare ale Jare...:D:D: Nie bez powodu wymyslono to powiedzenie:D:D
Mela nie wiesz, że dobre rzeczy odgląda się z przyjmnościa, nawet jeśli miałoby być to po raz drugi...:-)<lol>Melepeta - Sob 01 Lip, 2006 20:25 I tak cie kochanie nie lubie Anonymous - Nie 02 Lip, 2006 00:23
Melepeta napisał/a:
I tak cie kochanie nie lubie
Ale ze niby co, mam plakac z tego powodu...<LOL>
Aj mela mela, ostanio obserwuje ciebie, a raczej twoje zachowanie i doszłam do wniosku ze ty musisz miec ze soba niesamowite problemy(chyba nie jestes w pelni spelniony), mimo to pozdrawiam z prosba bys nie kierowal do mnie slow w stylu "kochanie", bo to wyglada tak jakbys mial conajmniej rozdwojenie jaznii....:D
P.S
Musisz mela troche sie dowartosciowac, znajdz sobie jakies zajecie, wyjedz, spelnij się:D:d to pomaga:D:D:DWOJTAS - Nie 02 Lip, 2006 05:49
Czarna* napisał/a:
Melepeta napisał/a:
I tak cie kochanie nie lubie
Ale ze niby co, mam plakac z tego powodu...<LOL>
Aj mela mela, ostanio obserwuje ciebie, a raczej twoje zachowanie i doszłam do wniosku ze ty musisz miec ze soba niesamowite problemy(chyba nie jestes w pelni spelniony), mimo to pozdrawiam z prosba bys nie kierowal do mnie slow w stylu "kochanie", bo to wyglada tak jakbys mial conajmniej rozdwojenie jaznii....:D
P.S
Musisz mela troche sie dowartosciowac, znajdz sobie jakies zajecie, wyjedz, spelnij się:D:d to pomaga:D:D:D
Pogadajcie sobie na gg Albo nie gadajcie tu tylko zrobcie jakis temat "Porady" badz cos w tym stulu bedzie sie z czego smiac Melepeta - Nie 02 Lip, 2006 13:58 beszczelna gówniara !