CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba do szanownych adminów...
Anvi - Nie 02 Lip, 2006 10:25 Temat postu: Prośba do szanownych adminów...Prosiłbym adminów o chwile rozwagi w trakcie gry, często napotykam się z tym, że terro ledwo podłozy bombę to admin odrazu pisze "CT C4 " a sam jest w terro i nie wie czy CT biegnie czy też nie, a denerwuje to graczy i biegną na siłę bo tak każe "Admin" ( pewnie w przecwinym razie kick ;/ ) Jeśli jestem sam a terro jest jeszcze 7 i jest podłożona bomba, a ja od 3 rund zbierałem na m4a1 to mam wybiec sam na siedmiu jak "samobójca" ? Według mnie tak być niepowinno, nie gramy przecież na serverze o "złote gacie" tylko dla zabawy, razem jesteśmy tam po to by się pobawić, pośmiać, pogadać... Więc proszę adminów, przemyślcie to Cashreen - Nie 02 Lip, 2006 10:57 Temat postu: Re: Prośba do szanownych adminów...
Anvi napisał/a:
tylko dla zabawy, razem jesteśmy tam po to by się pobawić, pośmiać, pogadać... Więc proszę adminów, przemyślcie to
według mnie nie jestesmy tam po to aby pobawić, pośmiać, pogadać tylko po to aby pograc w dobrm towarzystwie wiadomo na serverze czesto w duzej dawce wystepuje humor i to całkiem niezły Ale z tym upominaniem graczy CT C4 jak sie jest samemu lub w dwoje z dgl to pewnie ze wybieral wersje CPL czesto sie zdarza jak paczka lezy a terrorysti nie przychodza po bombe a terrorystow jest 2 lub jest jeden a ct jest 4 lub 6 No to by mogło sie zmienic Ale nie gramy o fragi kto pierwszy ten PrO Niekiedy mozna samemu wleciec na 10 CT lub T z nozem i sie z tego smiac Co wiecej was mama nie miała :D:DBABCIA - Nie 02 Lip, 2006 10:58 cytat
5. Jeżeli terroryści podłożą bombę gracze CT mają BEZWZGLĘDNY OBOWIĄZEK dążyć do jej rozbrojenia. W momencie podłożenia bomby wszelkie strefy są unieważniane, czyli można "rushować".Cashreen - Nie 02 Lip, 2006 11:03 Babcia bez urazy ale żadko kto jest tak odwazny zeby leciec na Twardego Johna na 10 T uzbrojonych po zeby a Ct z samym dgl Czesto sie widuje na servie sytuacje kiedy CT a nawet T Kampi I napewno nikt nie poleci po bombe lub ja rozbroic tylko z własnej woli lecz wtedy gdy admin to przypomni [/b]BABCIA - Nie 02 Lip, 2006 11:15 pomimo tego że się czaje z auto campa po kątach mimo wszystko zawsze podejmuje próbę dojścia do bomby choć z moją ślepotą jest to raczej nie możliwe. a nie raz się zdarza że dany osobnik wychodzi z założenie że nie warto rozbrajać, zachowując tym samym awp np.siatkarz - Nie 02 Lip, 2006 11:29 paczka sama sie nie rozbroi ani zaden duch jej nie podlozy.
juz byla o tym gadka. regulamin jest i chyba koniec gadki.ciasteczkowy - Nie 02 Lip, 2006 11:45 no ja wszystko rozumie ale żeby Babcia w tym temacie się udzielała to jakieś nieporozumienie .
Przecież Ty nawet ze swojego respa się nie ruszasz co dopiero rozbrajać bombe .mOrb - Nie 02 Lip, 2006 12:00 Spokojnie...... zakładnicy rozbroją bombę siatkarz - Nie 02 Lip, 2006 12:03
M00rbiD napisał/a:
Spokojnie...... zakładnicy rozbroją bombę
nie nie nie! zakladnicy sami sie uwalniaja a bomba sama sie rozbraja... a my tylko biegamy po mapie dla zartu KsiazeBolesci - Nie 02 Lip, 2006 12:10 Wiadomo przecierz że to jes team play więc poco ten temat Anvi i Cashreen co wy to tylko gra, boisz się że zginiesz . Co do ruszania do bomby jeżeli jest oczywiste że nie zdąrzysz np. mało czasu już i brak defa to jeszcze trochę usprawiedliwia, ale że terro jest 10 a ty sam no proszę cię bardzo, rozumiem 30 ale nie 10
PS. BABCIA pamiętaj że zawsze jak kupisz auto kampe będziesz czuł mój oddech na plecach ( żeby ci oczywiście plecy osłaniać )