CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Poprawiona prosba o admina // LioneL M.
MoRtEnSeN - Pon 03 Lip, 2006 14:46 Temat postu: Poprawiona prosba o admina // LioneL M.Imie : Michał
Nick : LioneL M.
klan : nie mam
e-mail : fernandotorres@wp.pl
gg : 7374765
SteamID: STEAM_0:1:2531145
Jeszcze w wersji 1.5 mialem admina na paru serverach (norkon...) teraz na klanowych wiec doswiadczenie jest wiem ze to troche niepowazne ze pierwszy moj temat to prosba o admina bo w ogole sie nie udzielalem na forum ale dopiero na nie wszedlem :| w koncu wakacje sie zaczely Sprobowac zawsze mozna a moim uzasadnieniem niech bedzie to ze chce sie dowiedziec co o mnie kazdy sadzi :p moze adminow jest duzo ale tak jak pisali poprzednicy sa godziny w ktorych ich nie ma :|bbl` - Pon 03 Lip, 2006 15:00 Narazie nie.mOrb - Pon 03 Lip, 2006 15:21 Nie wiem o Tobie nic poza tym ze notorycznie zabijasz mnie strzelając przez ściany NIEsiatkarz - Pon 03 Lip, 2006 15:43 hmmm... podczas gry nic sie nie odzywasz itp.... zero kontaktu z toba jest.... dlatego na nie$w!ezak - Pon 03 Lip, 2006 18:30 a ja jestem na tak
dobrego masz skilla qBert - Pon 03 Lip, 2006 18:41 Faktycznie mało się odzywasz... Trudno powiedzieć jak to by było gdybyś miał tego adma... Nie było chyba nigdy skarg, grasz długo... Jeśli potrzeba więcej adminów to chyba niezły kandydat...MoRtEnSeN - Pon 03 Lip, 2006 18:43 Dzieki swierzak ze nazwales to skillem bo morbid chyba uwaza inaczej chociaz nigdy mi na serverze nie powiedzial ze "notorycznie zabijam go przez sciany" a do argumentacji siatkarza sie zgadzam, fakt malo sie odzywam ale to przez to ze traktuje gre ffa jako zabawe i raczej skupiam sie na grze a nie na gadaniu ale jak ktos o cos pyta to odpowiadam a z rana jak mam humor to nawet gadam :p i na koniec wiem ze mam marne szanse ale prosze nie objezdzajcie mnie az tak strasznie :|Anvi - Pon 03 Lip, 2006 19:22 Nie wiem, ale nie mam zastrzezen do LioneL'a, na serverze nie jestem zbyt dlugo, nie wiem czy mam wogole prawo glosu wiec na TAKCashreen - Pon 03 Lip, 2006 20:45 Na Tak mimo ze mało sie odzywa to jest nie istotne ale widze w nim człowieka i gracza którego polubiłem i wiem ze jesli dostanie @ to bedzie go dobrze wykorzystywał do dobrych celów widac odrazu po pierwszej grze z nim ze chłopak zna sie na rzeczy i wierze w niego ze bedzie dobrym @ TAKritarded l. - Pon 03 Lip, 2006 22:28 znam go i wiem ze zna on regulamin. jednak czy tylko to jest wymagane od admina? neistety w.w. gracz nic nie pisze na forum ani nie belkocze rpzez mikrofon na serwerze. dlatego na nie jestem