Obecnie posiadam admina na 2 serwerach TP (ALL Flagi)
Staż: miałem zaszczyt sprawować władze jako H@ nad jedym z najlepszych serwerów w polsce (oczywiście swego czasu) trwało to około 3 lata.
Jeżeli będzie prowadzony nabór adminów to chciałbym zgłosić swoją kandydature myśle że jestem dobrym kandydatem na takie stanowisko.. ale nie mnie to oceniac ... obsluga amx'a nie jest mi obca ... a jeśli chodzi o błedy to każdy je popełnia i uczy sie na nich ... człowiek nie maszyna Łatwo nawiązuje kontakt z innymi służe pomocą wtedy kiedy sytuacja tego wymaga (oczywiście jeśli jestem w stanie pomóc) To tyle o mnie Ci co mnie znają wiedzą jaki jestem Ci co nie poznali mam nadzieje że poznają
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z uszanowaniem Artur N.Anvi - Czw 06 Lip, 2006 14:18 Gram na servie okolo ponad 2 tyg, nigdy nie mialem do Ciebie zastrzezen, zauwazylem ze inni tez nie wiec ja na takmOrb - Czw 06 Lip, 2006 14:40 Raduczku Raduczku....slodziutki żuczku na T A K koleś ogarnia... no i przynajmniej jest konsekwentny w tym co mówi i robi w przeciwieństwie co do niektórych adminów WEGier - Czw 06 Lip, 2006 14:49 TAK bo tak
PS wyłaź mi spod biurka Melepeta - Czw 06 Lip, 2006 14:54 ooo żal radukE na admina ...
więc tak niewiem czy grasz tu dośc długo .... hmmm w sumie jestem na takie małe TAK bbl` - Czw 06 Lip, 2006 14:57 TAK.sidney - Czw 06 Lip, 2006 15:17 raduke w porządku
na tak Widelec - Czw 06 Lip, 2006 15:25 może być
na tak
ritarded l. - Czw 06 Lip, 2006 15:33 jakbym mial wymienic pierwsza osobe ktorej sie admin nie nalezy glosowalbym na ciebie.
zachowujesz sie po chamsku na serwerze az sloma z butow wylazi jak admina nie ma.RadukE - Czw 06 Lip, 2006 15:39 nie wiem kiedy screany jakies albo demko podaj date zdarzenia sa logi mozna sprawdzic a nie bezpodstawne oskarzenia w kierunku mojej osoby .. PEACE