To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o ADMINA || RadukE

RadukE - Czw 06 Lip, 2006 14:08
Temat postu: Prośba o ADMINA || RadukE
- Imię, Artur

- Nick, RadukE

- Klan , PAI Gamers

- E-Mail , Raduke@interia.pl

- Gadu-Gadu , 2255417

- Wiek , 22

- SteamID , STEAM_0:1:3407336

Obecnie posiadam admina na 2 serwerach TP (ALL Flagi)
Staż: miałem zaszczyt sprawować władze jako H@ nad jedym z najlepszych serwerów w polsce (oczywiście swego czasu) trwało to około 3 lata.
Jeżeli będzie prowadzony nabór adminów to chciałbym zgłosić swoją kandydature :P myśle że jestem dobrym kandydatem na takie stanowisko.. ale nie mnie to oceniac ... obsluga amx'a nie jest mi obca ... a jeśli chodzi o błedy to każdy je popełnia i uczy sie na nich ... człowiek nie maszyna :E Łatwo nawiązuje kontakt z innymi :) służe pomocą wtedy kiedy sytuacja tego wymaga (oczywiście jeśli jestem w stanie pomóc) To tyle o mnie :) Ci co mnie znają wiedzą jaki jestem Ci co nie poznali mam nadzieje że poznają ;)

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :) z uszanowaniem Artur N.

Anvi - Czw 06 Lip, 2006 14:18

Gram na servie okolo ponad 2 tyg, nigdy nie mialem do Ciebie zastrzezen, zauwazylem ze inni tez nie wiec ja na tak :)
mOrb - Czw 06 Lip, 2006 14:40

:cfaniak: Raduczku Raduczku....slodziutki żuczku :hahaha: na T A K koleś ogarnia... no i przynajmniej jest konsekwentny w tym co mówi i robi w przeciwieństwie co do niektórych adminów :x
WEGier - Czw 06 Lip, 2006 14:49

TAK bo tak

PS wyłaź mi spod biurka :[

Melepeta - Czw 06 Lip, 2006 14:54

ooo żal radukE na admina ...

więc tak niewiem czy grasz tu dośc długo .... hmmm w sumie jestem na takie małe TAK :cfaniak:

bbl` - Czw 06 Lip, 2006 14:57

TAK.
sidney - Czw 06 Lip, 2006 15:17

raduke w porządku

na tak :)

Widelec - Czw 06 Lip, 2006 15:25

może być

na tak

:E

ritarded l. - Czw 06 Lip, 2006 15:33

jakbym mial wymienic pierwsza osobe ktorej sie admin nie nalezy glosowalbym na ciebie.
zachowujesz sie po chamsku na serwerze az sloma z butow wylazi jak admina nie ma.

RadukE - Czw 06 Lip, 2006 15:39

nie wiem kiedy ?? :) screany jakies albo demko ?? podaj date zdarzenia sa logi mozna sprawdzic :) a nie bezpodstawne oskarzenia w kierunku mojej osoby .. PEACE