To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na m00rbid i kupa s1t3

ritarded l. - Sob 08 Lip, 2006 01:29
Temat postu: skarga na m00rbid i kupa s1t3
de_dust2 dzisiaj kolo 1 w nocy... jesli ktos bedzie twierdzic, ze prowokowalem zapraszam po logi.

steamid:

shoutbox:

wnosze o ban 20140 :)

siatkarz - Sob 08 Lip, 2006 01:58

zasluzyles sobie... cjhociaz na serwie nie powinni z toba gadac... warny na lewo i prawo gratis dajesz... sprawiedliwie bylo by bez bana i bez tych gratisowych warnow... ale przeciez nie ma sprawiedliwosci bo beziemy mieli prezydenta i premiera takiego samego... :D hahahha
mOrb - Sob 08 Lip, 2006 02:02

Hmmmm...a więc tak pogrywasz??? :chytrus: dobry jestes panie moderator pr0 high skillowcu który nigdy nic zlego nie zrobil :0o: Taki jesteś pewny siebie.......to dawajcie te logi...zobaczymy kto tu jest kozak :hahaha: Nie moge, ale upadłeś koleś ....TAKA PROWOKACJA żal mi Ciebie :( Posunales sie do takich zagran...najpierw dorzucasz na bydzi teraz na forum wykorzystujesz to.....przesytan. Ta skarga obroci się przeciwko Tobie....a wiesz dlaczego, bo niekonsekwentny jestes :x Ojej...zaraz dostnę kolejnego warna...zabronisz mi sie bronić Vortex??? Olaboga..... do czego to doszło. Despotyzm???? I jeszcze raz Vorek HAHAHA i DAWAĆ LOGI!!!!
WOJTAS - Sob 08 Lip, 2006 02:07

Powiem tylko tyle ZALOSNY JESTES I TYLE !! !! !! Bardzo prosze o logi bo ten pan chyba sie ze swoim domowym zwierzatkiem za mozgi pozamienial. Dziekuje

P.s Za to penwie tez warna dostane ale jakos to przezyje bo z kims takim wdawac sie w dyskusje to cos wrecz bardzo przyjemnego hahahahahha :hahaha:

P.s 2 Szkoda ze nie robiles screenow wszystkiego nawet tego co ty pisales ale od tego jest H@ ktory wyciagnie logi. A i nie zapominaj ze bylo wtedy na servie 2 adminow ktorzy widzieli co i jak a mimo to nie dali mi ani morbidowi Kicka badz Bana nawet na csay-u nic nie pisali wiec chyba w zadnym stopniu nie uwazali ze cie obrazalismy. I na tym zakonczymy...

HeSS - Sob 08 Lip, 2006 02:14

BosHe zal zal zal zal ... Ten Znowu zaczna sie bawic w Kuka za mura Co robi Screey... Vortex czemu ty zawsze stawiasz na forum tylko screen te co ty jestes obrazany... Wedlug mnie aby ktos zaczol sie bluzgac z kims to musi jakas strona zaczac a watpie w to aby M00rbiD albo Kupa zaczeli bo troche z nimi gram i wiem jacy sa wiec ... hmm moze jezeli jest taka sztuacja to zacznij robic screeny od poczatku a nie :] bo szkoda mi troche ciebie bo jestes jak dziecko cos powiesz na kogos ale jak ktos cos na ciebie napisze albo cos to odrazu z placzem (w tym wypadku ze screenem) leci do taty (w tzm wypadku Forum) tak wiec sadze ze trzeba to zamknac jak najszbciej bo zal wzchodzi na to te to zawsze my jedziemz po nim a on cialge obrywa :/
RadukE - Sob 08 Lip, 2006 08:36

prowokujesz a pozniej sie dziwisz... Ty zaczoles na 4um onskonczyl na serwie ...

Vortex
Cytat:
Raduke - no pewnie bede robil screeny jak kazdy na serwerq cos zabluzga

a jednak robisz :crazy:

Vortex
Cytat:
zrobilem sobie screenshota i wieszam nad lozkiem :hahaha:

te tez juz powiesiles nad lozkiem ?? :rotfl: no to masz juz niezla kolekcje :faja:

bbl` - Sob 08 Lip, 2006 08:39

Solid logi, sprawa sie wyjasni :) .
ciasteczkowy - Sob 08 Lip, 2006 09:08

A co tam jest takiego na tych skrinach ??
Ty naprawde masz zachwianą osobowość. Za mało wiary w siebie , jak ktoś Ci coś zrobi lecisz odrazu na skarge bo sobie nie potrafisz z tym poradzić .

ritarded l. - Sob 08 Lip, 2006 12:10

poradze sobie ciastek i nie mam z tym najmniejszych problemow. po prostu moorbid uswiadamial mi na gg jaki on jestes super kulturka :] wiec pokazuje jaka to hipokryzja i wdulicowosc. natomaist ciacho jesli uwazasz ze tylko ciezkie bluzgi sa obrazliwe to zapraszam na priv :rotfl2:

raduke - chciales screenow to masz. zrobilem je dzisiaj w nocy ;] wiec nie mow ze robie je od tygodnia czy cos :hahaha:

postow hessa, morbida i reszty f@jnych chopcuff nie komentuje bo to nie ma najmniejszego sensu...

co do warnow - ja dostalem za lamer spamer, wy za obrazliwe wypowiedzi i koniec tematu :)

edit: przejmowac sie opinia m00rb1d_PL albo razel mp3+lagi no naprawde ciastek chyba to ty masz jakies problemy :papryczka:

w0mbat - Sob 08 Lip, 2006 17:26

VorteX^^ napisał/a:
(...) edit: przejmowac sie opinia m00rb1d_PL albo razel mp3+lagi (...)

jak Cie to nie obchodzi to poco wogole zakładałeś ten temat ?? :]