CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o admina // PoteC
potek - Nie 09 Lip, 2006 22:03 Temat postu: Pro¶ba o admina // PoteC- Imię, Maciek
- Nick, PoteC
- Klan (Je¶li posiadasz...), brak
- E-Mail, mpotek@o2.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ, gg:1252334/tlen: mpotek@tlen.pl
- Wiek, 15
- SteamID / Adres IP, STEAM_0:0:3495531
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... posiadałem za swoich czasów na bydzi cw, chce dostac admina na bydzi1 poniewaz czesto widze jak jest łamany regulamin gracze sie wyzywaj± itp. wiadomo o co chodzi. Przerwałem swoj± kariere z cs'em z 0.5 roku temu teraz che wrócic jako nowy Potec już mnie pewnie widzieli¶cie na servie ritarded l. - Nie 09 Lip, 2006 22:06 hahaha na nie oczywiscie sadzisz ze jak pol roku nie grales to cie wszyscy pokochamy wraz z piszczeniem?
imo powinno sie dac minimum wieku na @ b1 17 lat ~~BABCIA - Nie 09 Lip, 2006 22:22 w życiu go nie widziałem na nie$w!ezak - Nie 09 Lip, 2006 22:26 ja też cie nie widziałem na nieciasteczkowy - Nie 09 Lip, 2006 22:29 Potek gra tu dłużej od was
To on może powiedzieć w życiu was tu nie widziałem RadukE - Nie 09 Lip, 2006 22:31 kto to jest nie znam ...Melepeta - Nie 09 Lip, 2006 22:32 człowieku daj spokój widzisz wogóle o co prosisz... zastanów się co piszesz i gdzie piszesz prosze cię przestań kpić sobie już mnie zaczyna denerwowac to jak kto¶ prosi o admina a nawet na servie nie widiz±łem go ani " 1 " raz ogarnij się ... i może zrezygnj z tej pro¶by
[ Dodano: Nie 09 Lip, 2006 23:35 ]
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NEI NIE NIE NE NIE NJE IE NIEN INENINIENENIENENIENIENIENIENINI !!!!!!!!!! i jescze raz NIE ! ! ! ! ! !teczufka - Nie 09 Lip, 2006 22:38 Nie grales rok i co? My mamy logi i super pamiec. Pamietamy jaki byles dobry i pomocny itepe? Widziec to Cie widzialem z 2-3 razy jakis dluzszy czas temu. Kompletnie nie pamietam jak sie zachowywales. Adminow jest dosyc.
NIECashreen - Nie 09 Lip, 2006 22:40
VorteX^^ napisał/a:
imo powinno sie dac minimum wieku na @ b1 17 lat ~~
W tym sie z toba zgadzam
A co do prosby : widziałem kolesia juz na servie ale "Napewno na NIEsiatkarz - Nie 09 Lip, 2006 22:49 a ktoz to? rotfl