Skargi i zażalenia - Skarga na osobe ktora dala mi bana
ZIUBR - Pią 14 Lip, 2006 17:14 Temat postu: Skarga na osobe ktora dala mi bana Nie bede sie rozpisywal, na bydzi nie gram od wczoraj. Dzis (moj nick: "Chcesz z dynki?") miałem okazje na trainie grac w jednym teamie z typem o nicku: "KtO mI wYmYsLi FaJnY nIcK?". Otóż, gracz ten nie grał o tyle źle co fatalnie, kosił kosą każdego na swojej drodze (ze swojego teamu). Zostawił mi 9hp a moje waleczne serce zidane'a nie pozwoliło mi sie z tym pogodzić... Zadałem mu śmiertelny cios. Zaznaczam, że był to fair cios - również z noża. OK! Załatwione. Gość po kilku rundach znowu kosi swoich, napisałem mu, żeby sie opamietał. OK! Kolejny atak - na opamietanie strzelilem w niego z lekkiej broni, zabierając 4hp. Dostałem BANA Nie wiem na ile, nie wiem po co, nie wiem komu ten gosc wlazi w .... ale Ban był w moim odczuciu niesłuszny i skargę składam na admina który wcześniej nie kontrolował gry doprowadzając mnie do stanu Chucka Norrisa, gdzie sprawiedliwość wymierzyłem sam... Odbanujcie więc starego gracza (STEAM_0:1:1288849).
PS. Miałem sie nie rozpisywać...
RadukE - Pią 14 Lip, 2006 17:16
znajac zycie dostales banana na 240 min za TA & TK ;-)
ZIUBR - Pią 14 Lip, 2006 17:20
RadukE napisał/a: | znajac zycie dostales banana na 240 min za TA & TK ;-) |
Noo domyslam sie, pisalem ze nie gram od wczoraj nie lubie takich sytuacji,
Pozdro Wrocław
Moras - Pią 14 Lip, 2006 17:24
Autoban dostałeś pewnie , więc najlepiej zamknąć ten topic
teczufka - Pią 14 Lip, 2006 18:30
ATAC banuje 120 minut (2godziny) za TeamAtack TeamKill, jak nie zejdzie po tym czasie napisz w tym watku.
Cytat: | L 07/14/06 17:47:34 - "chcesz z dynki?<IP><STEAM_0:1:1288849>" "Team Kill Violations: 3 of 3 banned for 120 min" |
|
|
|