CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skrypty i configi - bh
siatkarz - Czw 10 Sie, 2006 02:31 Temat postu: bhczy skrypt do bh jest zabroniony?
nie chodzi ze uzywam czy cos.... chce wiedziec....WOJTAS - Czw 10 Sie, 2006 03:23 Nie wiem jak na bydziach ale na CB, ESL zabronione. Na ffa nie
Ja takowy posiadam bo lubie sobie troche pokicac.
Przyznaje sie bez bicia... Posiadam & uzywam scrypt-u na BH ROSOMAK - Czw 10 Sie, 2006 07:17 Razel zapodaj takowy skrypcik - na board sa tam jakies ale sprawdzonego bym luknal bbl` - Czw 10 Sie, 2006 09:32 Zal, zal, i jeszcze raz zal... zeby sie skryptami bh na ffa wozic .ritarded l. - Czw 10 Sie, 2006 10:40 na ffa jest dozwolone o ile cie HLGuard nie zbanuje
na cb/esl zabronioneWOJTAS - Czw 10 Sie, 2006 13:20
bbl` napisał/a:
Zal, zal, i jeszcze raz zal... zeby sie skryptami bh na ffa wozic .
FAA jak sama nazwa wskazuje Free For All wiec jak ktos chce sobie poskikac to bedzie to robil wlasnie na FFA i nie wiem bbl dlaczego trzeba sie z takich ludzi odrazu smiac Ja np robiem BH bez scryptu ale mialem scrypt na "jump ; +duck" wiec bylo mi ciezko sie go nauczyc dlatego wlasnie znalazelm scrypt na BH i nie widze w tym nic dziwnego foXx - Czw 10 Sie, 2006 14:31 Ja umiałem bh na poprzedniej myszce, na tej jeszcze nie doszedłem do wprawy - mam jump na scrollu. Ale także używam skryptu na bh (od razelka ) bo fajnie sobie pobrykać ritarded l. - Czw 10 Sie, 2006 15:53 ja mam zbindowany jump i duck na mouse4 i na tym bh czasem mi sie udaje ;Dsiatkarz - Czw 10 Sie, 2006 16:21 pocwicznie normalnie bh a nie skryptow uzywacie ;ppsychic - Czw 10 Sie, 2006 17:03 mi nawet lepiej wychodzi bh na scrolu, niz na skrypcie