Skargi i zażalenia - CO TO ZA AMX ??
Riddick_Fiefiur - Czw 17 Sie, 2006 22:49 Temat postu: CO TO ZA AMX ?? od dlugiego czasu gram na bydzi na nicku Riddick. nagle dzisiaj wieczorem(23:30 17 sierpnia) wchodze na serwer zmieniam nick na riddick wyskakuje mi jakis bufon. mowie co jest. odjelo mi 2000 $ slapnelo 10 razy. przy nastepnych probach zmiany nicku zaczelo mnie palic slayowac i zabierac kase. Dlatego admini zrobcie cos z tym. gram tylko na bydzi i czasem u raduke i nie zmienie nicku z powodu jakiego amxa. moze da sie tak zrobic ze bedzie cenzurowac wszystkie slowa procz dick?? bardzo prosze zrobice cos. wasz gracz riddick
Melepeta - Czw 17 Sie, 2006 22:53
HAHAHAHA zmień nick na np. riffik, rittik, ridol, ridddddddok ewentualnie ... rid*ic(cenzura)
Riddick_Fiefiur - Czw 17 Sie, 2006 22:55
nie nie nie . Ja chce miec nick Riddick. jak sie nic nie da z tym zrobic to trudno sprzedam konto bo nie bede gral na innym nicku a gram tylko na bydzi
teczufka - Czw 17 Sie, 2006 22:55
Sorry, ale filtr przeklenstw jest az za dobry, ale ma biala liste Na nastepnej mapie bedzie mozna spokonie grac na tym nicku
w0mbat - Czw 17 Sie, 2006 22:56
dodam tylko ze dzialo sie tak tylko przy nikach pochodzenia angielskiego
btw Riddick czemu zalozyles drugie konto
teczufka - Pią 18 Sie, 2006 02:19
Do czasu naprawienia Bialej listy te "przeklenstwo/bluzg" zostalo usuniete z listy, graj szczesliwy
|
|
|