Skargi i zażalenia - omg prosze was...
RadukE - Pią 18 Sie, 2006 23:40 Temat postu: omg prosze was... evil zenada 74 a 7 to dwie rozne osoby ja nie zostalem wogole na poczatku upomniany a odrazu dostalem kicka a przysmiewki to ni emoje wiec sie ogarnij ... a crowley byl proszony w momencie kiedy mnie juz ni ebylo na seriwe ... a ban ktory dostalem na 2 tyg to juz wogole smiechu warte za to ze napisalem pare slow "brzydkich" na frendsach .... jak bym mu powiedzial na zywo tez bym dostal bana na serwa
ritarded l. - Pią 18 Sie, 2006 23:47
jakbys powiedzial na zywo to bys gonga dostal ^_`
RadukE - Pią 18 Sie, 2006 23:52
vortex nie szpanuj dobrze wiesz o co mi chodzi a gonga Ty mozesz dostac za idiodstwo jakim siebie reprezentujesz dzien w dzien....
teczufka - Sob 19 Sie, 2006 00:04
Juz to pisalem na GG, ale zeby nie bylo watpliwosci.
Kazdy z was byl proszony klkukrotnie, 74 to osobna historia, tez kopa zarobil jak nie dwa. Dostalem wytyczne i je wykonalem, a takie teksty jak z friends RadukE to sobie dla kolegow z podworka zachowaj. Za friends dostales dostales 2 tygodnie nie za nicki. Nie bylo mnie wtedy, prosze pisac do osob obecnych podczas tej sytuacji (Kanker/Ciasteczkowy).
mOrb - Sob 19 Sie, 2006 00:07
Vortex.......najlepiej dla Ciebie by było gdybyś się pożegnał z tym servem i poszedł w p<cenzura>.... zlamiłeś ostro nie raz już. Jesteś jak dla mnie niczym......<pamiętasz jak ładnie się o mnie wypowiadales jak mnie nagrywales i dales na boarda. Myslisz ze ja tego nie widzialem. Taki z Ciebie pro skill z klanu elo elo na drzewie. Masz problemy ze sobą, wtracasz sie w sprawy ktore Ciebie nie dotycza, starasz sie usilnie skoncentrowac na sobie uwage. ŻAL!!!
PS sry za Offtopic ale nie kasujcie tego
ritarded l. - Sob 19 Sie, 2006 00:14
morbid dla ciebie mam jedynie dwa slowa: na drzewo. w przeciwienstwie do was ja na siebie prowokacjami zwracac uwagi nie musze. moja samoocena jest wystarczajaca. idz dorosnij bo masz problemy emocjonalne.
jesli nie rozumiesz o co mi chodzi - prosze juz wyjasniam. sadzicie ze mozna ludzi bezkarnie wyzywac via net? no to spoko, za 10 lat wyrosniecie. lubicie sie chowac za firewallem? fajnie. ale powiedz czy pobluzgalbys komus w twarz? komukolwiek? sadze ze nie. wiec stfu tam i milczec internet plebs
skoro uwazasz mnie za "Taki z Ciebie pro skill z klanu elo elo na drzewie." to czekam na wyzwanie 1on1 funmap czy 5on5 - jak chcesz. skoro uwazasz sie za proskajlera a mnie za low to dawaj. chyba ze jestes internetowym kozakiem a swoje slowa wypluwasz jak dziecko w piaskownicy?
szczegoly u mnie na gg.
teczufka - Sob 19 Sie, 2006 00:21
M00rbiD, VorteX^^ idzcie na GG, w skargach moga pisac: zainteresowany, admini, badz swiadkowie. Asesorom i podobnym dziekujemy. Prywatne zaczepki PW/GG.
Zippo - Sob 19 Sie, 2006 10:02
Panowie dajcie juz spokuj bo to nie ma sensu
nappy - Sob 19 Sie, 2006 10:16
333 ale co ma friends do serwera? Teraz, jak by cie kumpel z podwórka zwyzywał to co? Weźmiesz od niego s:id i zbanujesz na bydzi? Ogarnijcie się troszke...
Ale co tam, wczoraj wszedłem sobie na bydzie i zostalem przywitany przez 2 idiotów którzy na siebie tak uroczo bluzgali Macie TYLU adminów, a jakoś jak ja wchodze koło 23 a później 1/2/3 to dupa - serwer full a adminów żadko widać.
ciasteczkowy - Sob 19 Sie, 2006 12:10
Wyzywanie na frinds ma z tą sprawą bardzo dużo wspólnego bo dotyczyło konkretnego zdarzenia czyli kika a potem bana dla Raduka od adminów serwera.
Co innego jakby nie miało to sprawy z zajściem na serwerze wtedy by to nikogo nie obchodziło.
Ban poszedł na 30 min za zachowanie na serwerze jeśli chcecie dyskutować proszę najpierw zapoznać się z tym co jest napisane jak wchodzicie na serwer.
Nie ma dyskusji na serwerze.
Następnie Raduk nie wytrzymał i napisał co napisał na frinds do Kankera a chodziło wyłącznie o konkretną sprawę i za to poszedł wniosek na odpoczynek na 2 tygodnie.
Ban nie zostanie zdjęty , chyba że na prośbę Kankera jak się z Tobą dogada jeśli nie zapraszam za 2 tygodnie.
Fajnie Nappy że powiadomiłeś nas o tym że jak grasz wieczorem to nie ma admina na serwerze napewno się tym zajmiemy może weźmiemy nowych adminów zobaczymy.Szkoda że Ty już nie chcesz , ale poradzimy sobie.
|
|
|