ale po nacisnieciu 'q' nie bedzie dzialalo.. inaczej sie nie da ;pWOJTAS - Nie 27 Sie, 2006 07:19 no chyba ze bedzie ktos tak mily i zrobi scrypt ze jak nacisniesz q to ci sie celownik zmienia raz na maly raz na duzy Uczulony` - Nie 27 Sie, 2006 14:39 dziekowa wielka.qBert - Nie 27 Sie, 2006 15:17 a co to jest "q"? Bo ja mam reload pod "q"YekyL - Nie 27 Sie, 2006 16:35 Zmiana broni na poprzednia uzyta. Tzn. wybierasz na poczatku mapy np granat zmieniasz go na ak to po wcisnieciu q wraca ci na granat, jesli np wybrales wczesniej usp, to zmieni ci na usp.qBert - Nie 27 Sie, 2006 16:48 Last used weapon - a to ja mam pod crtl
szkoda, bo fajny byłby taki skrypcik który zmienia wielkość celownika. Niestety dużo używam "q" Uczulony` - Pon 28 Sie, 2006 16:48 a gdyby z bindowac pod nieuzywany klawisz zmiane celownika na maly.??psychic - Pon 28 Sie, 2006 17:19 Ja tak mam gdzies zbindowany maly i duzy celownik..ale nie uzywam tego..
podobine bylo by z tym skryptem Pozniej czy jutro postaram sie napisac taki skryptWidelec - Pon 28 Sie, 2006 18:36 napisanie czegos takiego trwa 2 minuty
Kod:
alias "zmianaa" "cl_crosshair_size medium; bind PRZYCISK zmianab"
alias "zmianab" "cl_crosshair_size small; bind PRZYCISK zmianaa"
bind "PRZYCISK" "zmianaa"
prosze bardzo
teoretycznie powinno dzialac ale kto to wie
jak nie jestes pewny czy dziala to dopisz