Hyde Park - Top Gear czyżby koniec
olo84 - Śro 27 Wrz, 2006 07:54 Temat postu: Top Gear czyżby koniec link
jak wp donosi top gear nie ma sensu i chyba przestanie być wogóle produkowany szkoda
(jeśli jest już jakiś temat pokrewny to prosze ten skasować jeszcze nie zdążyłem całego forum przejrzeć)
nappy - Śro 27 Wrz, 2006 10:52
Jeszcze puszczą nowe odcinki. Za dużo kasy by stracili, a teraz rozgłos spowodowany wypadkiem Hammonda spowoduje, że TG zyska nowych fanów. Bo każdy będzie chciał zobaczyć Chomika już 'po' tym wypadku.
nie - Śro 27 Wrz, 2006 13:25
nappy napisał/a: | Jeszcze puszczą nowe odcinki. Za dużo kasy by stracili, a teraz rozgłos spowodowany wypadkiem Hammonda spowoduje, że TG zyska nowych fanów. Bo każdy będzie chciał zobaczyć Chomika już 'po' tym wypadku. |
true, nie wazne jakby go oplakiwali to beda robic dalej kase
sidney - Śro 27 Wrz, 2006 14:05
Richard wyzdrowieje i Top Gear dalej bedzie. dobrze, ze zawiesili, bo rzeczywiscie program bez Richarda to byłby syf. Clarkson musiałby smiac sie sam z siebie
nappy - Śro 27 Wrz, 2006 15:47
sidney napisał/a: | Richard wyzdrowieje i Top Gear dalej bedzie. dobrze, ze zawiesili, bo rzeczywiscie program bez Richarda to byłby syf. Clarkson musiałby smiac sie sam z siebie |
Jego duma by na to nie pozwoliła
Chociaż teraz jak oglądam powtórki (yeah, torebka stawowa oFf i tydzień w domq + tydzień o kulach ), to szkoda mi kolesia... i niech wraca do zdrowia, bo już mi się żygać chce od kolejnych powtórek z lajoneLem riCZim :F
|
|
|