CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skrypty i configi - jump and duck
qBert - Pią 29 Wrz, 2006 15:09 Temat postu: jump and duckpotrzebuje taki skrypcik, ktory pewnie wielu z was juz ma. chodzi o to ze jak przytrzymam spacje to najpierw podskocze a pozniej kucne jesli bede ja trzymal dlugo. i od razu pytanie do tego skryptu, czy jesli bede trzymac ta ze spacje, to moj zawodnik zacznie kucac jeszcze w loci nie dopiero jak spadnie?psychic - Pią 29 Wrz, 2006 15:20 alias +cjump "+jump; wait; -jump; +duck"
alias -cjump "-duck"
bind "space" "+cjump"
chyba ten
od poczadku bedzie kucac siatkarz - Pią 29 Wrz, 2006 15:26 z tego co pamietam taki skrypt jest niedozwolony rotfl moge sie mylic qBert - Pią 29 Wrz, 2006 15:57
siatkarz napisał/a:
z tego co pamietam taki skrypt jest niedozwolony rotfl moge sie mylic
a to dlaczego niby?
wiem ze sporo ludzi takiego uzywa wiec...
a jesli zabroniony to w jakis tam eslach na ktore klade...siatkarz - Pią 29 Wrz, 2006 15:59 lajt ja tylko mowie zeby potem pretensji nie bylo ja gram bez takich smiesznych rzeczy i jest fajnie Dzejms - Pią 29 Wrz, 2006 19:01 alias +cjump "+jump; +duck"
alias -cjump "-jump; -duck"nie - Pią 29 Wrz, 2006 20:00
siatkarz napisał/a:
lajt ja tylko mowie zeby potem pretensji nie bylo ja gram bez takich smiesznych rzeczy i jest fajnie
jasne a ten script to dla brata, z ciekawosci czy potrenowac na botach ritarded l. - Pią 29 Wrz, 2006 21:35 takie skrypty zabronione sa w ligach i tuerniejach ale nikt tego niesprawdzaqBert - Pią 29 Wrz, 2006 21:48
VorteX^^ napisał/a:
takie skrypty zabronione sa w ligach i tuerniejach ale nikt tego niesprawdza
bo i jak?
zupelnie nie rozumiem tez dlaczego ten ze skrypt ma byc zabroniony... Przeciez to tylko ulatwienie dla banalnej rzeczy. to tak jak bindy na kupowanie...bbl` - Pią 29 Wrz, 2006 22:07 Na efefa bym sie nie przejmowal...