CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Zmiana czasu mapy
WEGier - Czw 05 Paź, 2006 15:15 Temat postu: Zmiana czasu mapymam takie pytanko ... .... czy dałoby radę zmienić czas trwania map? Jakoś tak, bo codziennie wracam z roboty i zasiadam do kompa i powoli dostaje ochoty uderzenia się pare razy o kaloryfer głową, a później z całej siły przyładować z piszczeli w futryne (obojętnie co, byle by bolało ) jak wbijam na serw, a tam zawsze te same mapy o tej samej porze : prodigy, sunny, train, aztec (może nie w tej kolejności, ale w kółko one). Dopiero jak przychodzi weekend mogę sobie "przelecieć" cały MC.
Pytanie : da radę czy idz się napij i nie marudz ?
PS zaznaczam, że mniej lub bardziej lubie te "plansze" ( ) i mi nie przeszkadzają (może tylko tęsknie za cbble)BABCIA - Czw 05 Paź, 2006 15:36 to poczekajk do 1 i graj w co chcesz marudodomeztoz - Czw 05 Paź, 2006 15:41 LOL WEGier dzisiaj mialem taki sam topic napisac no co za zlodziej tematuff
mnie tez to bardzo boli bo do kompa siadam zawsze o tej samej porze i zawsze te same mapy sa grane, gdyby tak kolejnosc map byla przypadkowa (taki totalny random) tzn inny MC kazdego dnia to bylo by fajnie bo nie pamietam juz kiedy gralem de_cbblenie - Czw 05 Paź, 2006 16:50 Jesli bylby random to grallibysmy czasem ta samo mape dwa lub wiecej razy, moze lepiej robic jakies rotacje w mapcycu co jakis czas siatkarz - Czw 05 Paź, 2006 17:14 ja od tygodnia grtam caly dzien prawie i uwierzcie mi ze mapy nawet czsami sie powtarzaja;p dzisaij gralem juz 3 razy sunny ogolnie tak czsaowo wypada bo mamy czas na 30min tak wiec wypada 2mapy/h mi to bez roznicy Azrael - Czw 05 Paź, 2006 17:29 ciekawym pomysłem było by przesuniecie ciemnych map typu : train, prodigy w godzinach 18:00 - 5:00 gdy sloneczko nie daje od monitora i trza na maksa gamme podkrecac.domeztoz - Czw 05 Paź, 2006 18:11
nie napisał/a:
Jesli bylby random to grallibysmy czasem ta samo mape dwa lub wiecej razy, moze lepiej robic jakies rotacje w mapcycu co jakis czas
moze nie tyle randoma co po prostu inny MC na kazdy dzien neverling~ - Czw 05 Paź, 2006 18:16
Azrael napisał/a:
ciekawym pomysłem było by przesuniecie ciemnych map typu : train, prodigy w godzinach 18:00 - 5:00 gdy sloneczko nie daje od monitora i trza na maksa gamme podkrecac.
Mozna tez zaslonic zaluzje
Ale wiem ze to nie to samo. Zawsze cos przebije!
PS. moj 100tny post MIKAS - Czw 05 Paź, 2006 19:15 Jestem za taka zmiana tez siadam do kompa zawsze o tej samej porze i zawsze jest to samo Dzejms - Czw 05 Paź, 2006 20:15 Wegier! Prorok jaki czy co?
Co najmniej od kilku dni nosiłem się z zamiarem napisania tego samego.
Ciągle gram dust, sunny train. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem inferno. A może nie ma go już w MC tak jak nie wiedziałem, że już nie ma cbble (za którym akurat ja nie tęsknię).