To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - ban? 0_o

ritarded l. - Sob 07 Paź, 2006 13:57
Temat postu: ban? 0_o
przed chwila dostalem bana na 5 minut. bez wyjasnienia, bez ostrzezenia. o co chodzi ?
nappy - Sob 07 Paź, 2006 15:22

Przyzwyczajaj sie, ja ostatnio wyrwałem pare razy slaya na respie... 'ale nikt nic nie wie' o_O
ritarded l. - Sob 07 Paź, 2006 15:23

czyzby ktos adminowal przez hlsw ale nie umial pisac do graczy? :F
teczufka - Sob 07 Paź, 2006 15:24

Czep sie kogo innego, np. vegety ktory wtedy gral i dal bana.
ritarded l. - Sob 07 Paź, 2006 15:31

skad mam wiedziec kto to skoro kazdy admin ma 20 fejkow a we friends wszystko tlyko nie nick ?
teczufka - Sob 07 Paź, 2006 15:32

Najwiecej fejkow mam ja bo az 4 :] , a lista adminow jest na forum, pozatym staram sie minimum 3 razy upomniec gracza nim podejme jakas akcje.
olo84 - Sob 07 Paź, 2006 15:35

chyba vorek ktoś Cie nie lubi :twisted: no ale jak strasznie Ci zależy to zawsze są logi (chociaż nie wiem czy to cośda jak ktoś przez hltv dał bana)
ritarded l. - Sob 07 Paź, 2006 17:17

mi to wisi ale chcialbym wiedziec ocb. nie jestem sotatnio w nasteorju do zartow i chce sobie bezstresowo pograc.
nappy - Sob 07 Paź, 2006 19:09

hihihi, jeszcze cie po Heyah trzyma? :DDD

A ogólnie to teczufka powinienes logi sprawidzic, bo to smieszne jest. Admini czuja sie bezkarni i wywalaja kogo chca... Jeszcze troche, i bedzie tu jak na PCL'ach - admin wchodzi, ktos do niego przypadkowo strzeli = ban.

WEGier - Sob 07 Paź, 2006 19:16

nappy napisał/a:
hihihi, jeszcze cie po Heyah trzyma? :DDD

A ogólnie to teczufka powinienes logi sprawidzic, bo to smieszne jest. Admini czuja sie bezkarni i wywalaja kogo chca... Jeszcze troche, i bedzie tu jak na PCL'ach - admin wchodzi, ktos do niego przypadkowo strzeli = ban.

może nie uogólniaj ? Masz jakieś zastrzeżenia to pisz konkretnie ... a nie ...