To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o przywrócenie "nominations"

WEGier - Wto 10 Paź, 2006 16:06
Temat postu: Prośba o przywrócenie "nominations"
siedzę i myśle od kilku dni jakie mapcykle ułożyć żeby każdemu się podobały i żeby nie było zgrzytów. Przypomniałem sobie plugin utworzony przez Solida "nominations" - był on poprostu GENIALNY - i nie wiem czemu został przegłosowany aby odszedł. Ten plugin jest codziennie właczany w nocy i widzę, że ludziom się podoba bo można na własne życzenie zmieniać mapki i nigdy się nie zagra jednej pod rząd. Plugin jest suuper - tylko ja bym dodał jedną rzecz - mianowicie, żeby na dole przelatywało (czasem nie u góry, bo mnie szlak trafia jak mi cholerny napis "irc coś tam coś tam" wyskakuje na samym środku - ale o tym później), komendy do nominations "rockthevote" komenda na spis map i jak nominować i że w ogóle na serwie panuje nominations.

PS i mam nadzieje ze w nominations znajda się takie mapy jak militia, estate, vertigo, chateau itp bo są dalej starzy wyjadacze co lubią czasem (nie znaczy zawsze) zagrać w to

nie - Wto 10 Paź, 2006 16:20

jestm na tak x 3
teczufka - Wto 10 Paź, 2006 16:22

Tylko, ze nocne nominacje maja niski poziom banowania mapy, dlatego jest w nocy popularne (hmm chyba 3), czyli pewnie leci non-stop staly MC (dust2, inferno, nuke) i w kolko ;)
domeztoz - Wto 10 Paź, 2006 17:01
Temat postu: Re: Prośba o przywrócenie "nominations"
WEGier napisał/a:

PS i mam nadzieje ze w nominations znajda się takie mapy jak militia, estate, vertigo, chateau itp bo są dalej starzy wyjadacze co lubią czasem (nie znaczy zawsze) zagrać w to

na tak oczywiscie...

WEGier ma zawsze same dobre pomysly :crazy:

BABCIA - Wto 10 Paź, 2006 18:14

dokładnie i w kółko to samo pytam sie na co ludziom zmnienic o godz.2 inferno, d2, nuke dlatego jestetem za pozostawieniem tego jak jest teraz
siatkarz - Wto 10 Paź, 2006 18:27

bylo - nie wypalilo

na nie

Ciachoo - Wto 10 Paź, 2006 18:36

jestem za, ciekawy pomysł .
tiop - Wto 10 Paź, 2006 19:15

siatkarz napisał/a:
bylo - nie wypalilo

na nie

Dzejms - Wto 10 Paź, 2006 19:28

Może przypomnę Wam jak kiedyś walczyłem o to, aby zostawic "nominatins" . Czytaj TU . Mam nadzieję, że w końcu, tak jak większość się przekonała do de_sunny (o którą też kiedyś walczyłem prawie "jak Don Kichot z wiatrakami"), tak i teraz może przekonacie się, że ten plugin naprawdę nie był zły. Wymagał tylko dopieszczenia, na który może już wówczas Solid nie miał siły i czasu. :faja:
m!ke - Śro 11 Paź, 2006 16:58

jak najbardziej na TAK !! xD