CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja - zaostrzenie regulaminu
Ciachoo - Nie 15 Paź, 2006 18:47 Temat postu: Propozycja - zaostrzenie regulaminuChciałbym zaproponować zaostrzenie regulaminu, tak aby warna, dostawali od razu ludzie którzy:
1. Jeżdżą po rodzinie, bliskich znajomych (aka dziewczyna,chlopak)
2.Jeżdżą po czyimś skillu.
3.Jeżdzą po czyichś przekonaniach, religii itd etc.
(to jest kontrowersyjne )4.Uogólniają, piszą o kimś, a o nikim (np. "żal to tylko plebsy piszą").
Bo jak patrzę na niektóre rozmowy, nawet już zupełnie dorosłych ludzi czasem 2x starszych ode mnie, na forum...to przypomina mi to teksty zbuntowanych gówniarzy z zad** blokowisk, a nie cywilizowane konwersacje... Podkreślam przypominają, a nie są takie same.Cashreen - Nie 15 Paź, 2006 19:17 e tamdomeztoz - Nie 15 Paź, 2006 20:11 raczej nie realne... polowa ludzi na forum na dzien dzisiejszy byla by juz zbanowana
jest wolnosc slowa... oczywiscie do pewnego stopnia i z wyczuciem dobrego smakuqBert - Nie 15 Paź, 2006 21:52 to ja odsyłam do regulaminu. wszystko co napisales wlasnie tam znajdziesz... moze nie wszystko dokladnie tzn. nie ma wzmianki o 'wjezdzaniu na rodzine' ale generalnie jest to zabronione. jesli juz to tylko i wylacznie chodzi o egzekwowanie tego w wiekszym stopniu. Problem z kolei jest taki, ze nie mozna zrobic tak, aby na bydzi panowal totalny zamordyzmy. wtedy to dopiero @ i modki beda bee. taka prawda... a jesli dzieje sie cos naprawde niedobrego, to zawsze ktos interweniuje.ritarded l. - Nie 15 Paź, 2006 22:10
Cashreen napisał/a:
e tam
siatkarz - Nie 15 Paź, 2006 23:30 ciachoo malo widziales zapewne... czsami bywa gorzej... czytaj uwaznie forum... i czatuj na posty ktore pozniej usowaja - wtedy bys zrozumial ze z tym przypominaja byles w bledzie.... ale skoro tego nie widzac tzn ze reg jesy ok.. .;]mOrb - Pon 16 Paź, 2006 00:03 ciachoo myślę że to o co chcesz prosić jest zbędne, ponieważ to już jest...od dawna obowiązują takie zasady... Pozdro! nie - Pon 16 Paź, 2006 13:36 Nie no.... ciachoo -> giertych bydzi psychic - Pon 16 Paź, 2006 14:35 Przeciez tak zawsze bylo tylko czasem modki byli mili i nie wlepiali warnow zawsze domeztoz - Pon 16 Paź, 2006 16:29
nie napisał/a:
Nie no.... ciachoo -> giertych bydzi
Gier... ty... ch...
to zes podsumowal chlopaka... pojechales z nim jak *** (spodziewaj sie warna )