To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pchli targ - [Sprzedam] glosniki kina domowego 5.1

mantis - Wto 24 Paź, 2006 13:37
Temat postu: [Sprzedam] glosniki kina domowego 5.1
SPRZEDAM KINO DOMOWE !! ! PIEKNA MOC !! :D CYFROWE GLOSNIKI WOOfer potezny!!:Dwoofer wazy 3KG :P czysty bass firma J&S (Amerykanska) 5.1 pro logic 2 dolbydigital cos tam jeszcze jeszcze szczeguly prosze pisac na emaila^^i glosniki podlaczyc mozecie do PS2 podlaczalem spisuja sie swietnie do PC lub do TV !! !!! !! !! !!
siatkarz - Wto 24 Paź, 2006 13:41

a ja sprzedam slonia z zoo.... moze tak jakies szczegoly? masakra...
ciasteczkowy - Wto 24 Paź, 2006 14:00

a fotki , czy ma wejście hdmi jaka moc ?? ???/
mantis - Wto 24 Paź, 2006 14:08

200 300V cos kolo tego nie wiem bo instrukcje zgubilem wooofer ma 100V glosno graja i czysto ^^kupisz na bank nie bedzesz zalowal ja sprzedaje bo sie wyprowadzam :)
qBert - Wto 24 Paź, 2006 14:36

moze jednak sie dowiedz dokladnie co to za sprzet jak chcesz to sprzedac. masz internet chyba od tego, nie!? bo to ze glosno graja to wiesz... zdjecia zrob, w jakim stanie jest sprzet...
mantis - Wto 24 Paź, 2006 14:42

hehehe qbert tobie i tak nie sprzedam ^^ wiec odbijaj :D (sprawdzalem w necie i malo co jest o tym sprzecie ) a fotki chcetnie bym wstawil ale nie wiem jak . stan BDB a co do nazwy i marki to chyba podalem wiec jak chesz to sobie poszukaj w necie .
ciasteczkowy - Wto 24 Paź, 2006 15:14

jaki amplituner czy ma wejścia i wyjścia HDMI podaj model a nie piszesz że amerykańskie coca cola też jest amerykańska i co z tego. cena czy to zestraw czy też samo DVD .
Bosze nie moge

mantis - Wto 24 Paź, 2006 17:08

tak ma wyjscia i wejscia HDMI model dokladny nie wiem jaki bo mi sie nie chce instrukcji szukac wejdz sobie na neta zoabcz jakie sa modele J&S oto firma a jak bedzesz chcial to ci foty wysle . ale cena tak wysoka ze pewnie nie skozystasz :D ^^
YekyL - Wto 24 Paź, 2006 19:44

Z takim podejsciem to jajek na bazarze nie sprzedasz -.-
ciasteczkowy - Wto 24 Paź, 2006 19:50

zależy jaki model jajek :hahaha: :hahaha: :hahaha: