To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - Kartkówka?

qBert - Pią 27 Paź, 2006 22:11
Temat postu: Kartkówka?
http://img234.imageshack....img1298hls2.jpg

Jest to kartkówka do ktorej link skopiowalem z innego forum. Autentyczny skan pracy kolegi goscia z tamtego forum... Generalnie wklejam, bo jestem ciekaw waszej reakcji...

no. 10 - Pią 27 Paź, 2006 22:37

hehehe no CS dobra gierka ale kurde miejcie litość:D:D
oLKa - Pią 27 Paź, 2006 22:48

hahaha co za czlowiek, to juz masakra jakaś jest... jak mozna byc az tak głupim. To nawet wystarczy troche radia sluchac i sie wie co nie co co sie dzieje na swiecie... przynajmniej 1+ dostał
Widelec - Pią 27 Paź, 2006 23:05

ahaha :hahaha: hahahaha :hahaha: aahahaha :hahaha: hahahahahahaha

sądzę że ta lache dostał tylko dlatego ze wypisal 1 wiadomosc a mialo byc ich 5

psychic - Sob 28 Paź, 2006 08:38

oLKa napisał/a:
hahaha co za czlowiek, to juz masakra jakaś jest... jak mozna byc az tak głupim. To nawet wystarczy troche radia sluchac i sie wie co nie co co sie dzieje na swiecie... przynajmniej 1+ dostał

o pentagramie wlasnie w radiu mowili i bodajze w telewizji nawet :D

bbl` - Sob 28 Paź, 2006 09:21

lol :x
domeztoz - Sob 28 Paź, 2006 10:49

psychic napisał/a:
oLKa napisał/a:

o pentagramie wlasnie w radiu mowili i bodajze w telewizji nawet :D

bylo bylo, w radiu i w tv. a ja nie wiem czemu wy sie tak brechacie u nas w szkole z wosu robione sa prasowki (klasowki) i tam tez trza wypisac wyd. z kraju lub swiata i u mnie w szkole kolo od wosu gra w cs'a i pare osob napisalo o tym G-SHOCK'u i...................bdb- :rotfl2: :rotfl2:

nowik - Sob 28 Paź, 2006 11:33

Ja pamietam jak kiedys, bodajze 2 lata temu wypisywalem na klasowkach z WOS-u wiadomosci z e-sportu to babka nie wiedziala o co chodzi i uznawala mi ze dobrze i mialem sam bdb ;D zreszta lubila mnie to tez duzy plus :P i przynajmniej ona tez zawsze byla na swiezo z e-sprotem ;D
MIKAS - Sob 28 Paź, 2006 11:50

Ta widzialem tez to na tamtym forum,Poprostu BK :hahaha:
Ciachoo - Sob 28 Paź, 2006 13:56

ten człowiek co to napisał to mój znajomy :D trzymałem ten papier w rękach w dniu oddania prac :D fajny wyraz twarzy miał koleś co sprawdzał tą pracę...
cóż fakt jak fakt ale wolałbym w pierwszej klasie liceum nie przesr sobie takim czymś opinii nauczycieli :E