Jest to kartkówka do ktorej link skopiowalem z innego forum. Autentyczny skan pracy kolegi goscia z tamtego forum... Generalnie wklejam, bo jestem ciekaw waszej reakcji...no. 10 - Pią 27 Paź, 2006 22:37 hehehe no CS dobra gierka ale kurde miejcie litość:D:DoLKa - Pią 27 Paź, 2006 22:48 hahaha co za czlowiek, to juz masakra jakaś jest... jak mozna byc az tak głupim. To nawet wystarczy troche radia sluchac i sie wie co nie co co sie dzieje na swiecie... przynajmniej 1+ dostałWidelec - Pią 27 Paź, 2006 23:05 ahaha hahahaha aahahaha hahahahahahaha
sądzę że ta lache dostał tylko dlatego ze wypisal 1 wiadomosc a mialo byc ich 5psychic - Sob 28 Paź, 2006 08:38
oLKa napisał/a:
hahaha co za czlowiek, to juz masakra jakaś jest... jak mozna byc az tak głupim. To nawet wystarczy troche radia sluchac i sie wie co nie co co sie dzieje na swiecie... przynajmniej 1+ dostał
o pentagramie wlasnie w radiu mowili i bodajze w telewizji nawet bbl` - Sob 28 Paź, 2006 09:21 lol domeztoz - Sob 28 Paź, 2006 10:49
psychic napisał/a:
oLKa napisał/a:
hahaha co za czlowiek, to juz masakra jakaś jest... jak mozna byc az tak głupim. To nawet wystarczy troche radia sluchac i sie wie co nie co co sie dzieje na swiecie... przynajmniej 1+ dostał
o pentagramie wlasnie w radiu mowili i bodajze w telewizji nawet
bylo bylo, w radiu i w tv. a ja nie wiem czemu wy sie tak brechacie u nas w szkole z wosu robione sa prasowki (klasowki) i tam tez trza wypisac wyd. z kraju lub swiata i u mnie w szkole kolo od wosu gra w cs'a i pare osob napisalo o tym G-SHOCK'u i...................bdb- nowik - Sob 28 Paź, 2006 11:33 Ja pamietam jak kiedys, bodajze 2 lata temu wypisywalem na klasowkach z WOS-u wiadomosci z e-sportu to babka nie wiedziala o co chodzi i uznawala mi ze dobrze i mialem sam bdb ;D zreszta lubila mnie to tez duzy plus i przynajmniej ona tez zawsze byla na swiezo z e-sprotem ;DMIKAS - Sob 28 Paź, 2006 11:50 Ta widzialem tez to na tamtym forum,Poprostu BK Ciachoo - Sob 28 Paź, 2006 13:56 ten człowiek co to napisał to mój znajomy trzymałem ten papier w rękach w dniu oddania prac fajny wyraz twarzy miał koleś co sprawdzał tą pracę...
cóż fakt jak fakt ale wolałbym w pierwszej klasie liceum nie przesr sobie takim czymś opinii nauczycieli