CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Problemy z CS 1.6/CZ - PROBLEM
MIKAS - Czw 02 Lis, 2006 21:30 Temat postu: PROBLEMMam problem z wlaczeniem csa a mianowicie:loguje sie,mam okno connect to steam account i wyskakuje error steama wlaczalem i wylaczalem kompa,resetowalem steama i nie pomaga :| czy wiecie ocb bbl` - Czw 02 Lis, 2006 21:32 reinstall, zawsze pomaga BABCIA - Czw 02 Lis, 2006 21:33 może jaki¶ update steam ostatnio też tak wielu ludzi miałodomeztoz - Czw 02 Lis, 2006 21:39 Temat postu: Re: PROBLEM
MIKAS napisał/a:
Mam problem z wlaczeniem csa a mianowicie:loguje sie,mam okno connect to steam account i wyskakuje error steama wlaczalem i wylaczalem kompa,resetowalem steama i nie pomaga :| czy wiecie ocb
lol ja to nawet nie moge sie zalogowac tylko od razu error i juz (jak tylko steam'a chce otworzyc)
mam nadzieje ze do soboty minie bo jak zrobie sobie formata i dalej grac nie bede mogl to se krakersami nadgarstki podetne
...kumacie ocb? takie z±bkowane brzegi w okolo ciasteczek... MIKAS - Czw 02 Lis, 2006 21:44
bbl` napisał/a:
reinstall, zawsze pomaga
yyy eee wlasnie piszac resetowalem mialem na mysli reinstalowalem neverling~ - Czw 02 Lis, 2006 22:39 moze srpobuj sie wylogowac i zalogowan na konto.
mozesz napisac na boardzie. Albo wywal z katalogu steam plik o nazwie (dokladnie nie pamietam) coz z bloob ( jeszcze raz bedzie najnowsy update, nie pamietam dokladnie )
[ Dodano: Pi± 03 Lis, 2006 10:14 ]
mialem dzisiaj to samo.
wylogowalem sie i zalogowalem i juz jest ok,.
mi pomoglo, spobujCashreen - Pi± 03 Lis, 2006 12:03
neverling~ napisał/a:
moze srpobuj sie wylogowac i zalogowan na konto.
mozesz napisac na boardzie. Albo wywal z katalogu steam plik o nazwie (dokladnie nie pamietam) coz z bloob ( jeszcze raz bedzie najnowsy update, nie pamietam dokladnie )
[ Dodano: Pi± 03 Lis, 2006 10:14 ]
mialem dzisiaj to samo.
wylogowalem sie i zalogowalem i juz jest ok,.
mi pomoglo, spobuj
No zrób tak a może sie uda bo ja także to samo miałem Powodzenia ritarded l. - Pi± 03 Lis, 2006 12:43 clientregistry.blobdomeztoz - Pi± 03 Lis, 2006 15:35 a ja nie zrobilem nic i dzisiaj odpalam i wszystko dziala... nawet ten laG MIKAS - Pi± 03 Lis, 2006 16:18 usunalem to client registry juz kilka razy i za kazsdym razem po update to wraca