Skargi i zażalenia - pytanie za co ban ?? O_o
SiD - Wto 07 Lis, 2006 23:44 Temat postu: pytanie za co ban ?? O_o mam pytanie czy adminom sie nudzi poprzestawiało sie wam do końca w głowach giertych tak na was wpływa za co dostałem bana około godziny 23:40 na mapie office i od kogo jak powiecie ze za to ze zabilem raz hostów to pozdro bo normalnie tragedia sie robi niedługo za powiedzenie "o boze " bedzie ban bo to nie etyczne wymawiac imnie pana boga na daremno no nie jednym słowem przeginacie pałe i juz chyba nie wiecie po co ten serw powstał....
siatkarz - Śro 08 Lis, 2006 00:32
ban na 5min dalem ja
znasz zasady wiec pilnuj swojego pupala... ja sie o ciebie martwil nie bede... nastepny ban 2tygodnie.
dzieki za uwage
SiD - Śro 08 Lis, 2006 01:19
ogarnij sie ban za zabicie hosta @HH@@HH zalosne daj mi kicka za nick cevo bo reklamuje amerykanska lige bosz... wiecej 4 fun a bedzie sie wszystkim lepiej grało a nie spinacie sie jak by to był conajmjej finał CPL
ciasteczkowy - Śro 08 Lis, 2006 07:30
Znasz zasady więc jak najbardziej zasłuzony
Next time ban 2 tygodnie.
zamykam
teczufka - Śro 08 Lis, 2006 14:01
Nie popadajmy w paranoje, juz slay i kick nie mamy? Jak raz czy dwa razy zabil to sie upomina a nie odrazu rzuca na lewo i prawo banami. Panowie admini, kiedys Solid pisal wam i nam (radzie), ja o tym przypominam, ze flaga ban jest bardzo ulotna tak samo jak status admina. Korzystajcie z calej paleny flag, sa inne flagi nie tylko ban!
|
|
|