To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - smutno mi.

neverling~ - Pią 17 Lis, 2006 17:02
Temat postu: smutno mi.
http://smutno.mi.yo.patrz.pl/

ambitny tekst i piosenka nastolatkow :lol:

psychic - Sob 18 Lis, 2006 07:38

kope lat temu to slyszalem :D ale i tak jest dobre :E
MIKAS - Sob 18 Lis, 2006 10:16

Jak tego sluchalem to o malo nie spadlem z fotela :rotfl: kolesie rzadza :hahaha: :hahaha: :hahaha:
nowik - Sob 18 Lis, 2006 12:13

Verba ;) Pewnie sluchajac tego kawalka nawet nie wpadliscie na pomysl ze to mogli byc oni ;P piosenka zostala nagrana dla smiechu, zreszta jak caly jej tekst jest tak denna ze az smieszna ;)
nappy - Sob 18 Lis, 2006 21:01

nowik napisał/a:
Verba ;) Pewnie sluchajac tego kawalka nawet nie wpadliscie na pomysl ze to mogli byc oni ;P piosenka zostala nagrana dla smiechu, zreszta jak caly jej tekst jest tak denna ze az smieszna ;)

Cała /pfu/ 'Twójrczość" Verby jest mierna

nowik - Sob 18 Lis, 2006 23:16

Nappy, jezeli rozpatrywac ich jako zespol HH to owszem, jest mierna, ale oni sami siebie okreslaja jako POP-owcow, a muzyka POP ma trafiac do nastolatek i ma byc o milosci, zdradzie, nienawisci i innych tego typu pierdołach ;P kiedys na jakims koncercie wypowiadali sie wlasnie na ten temat ;)
Dzejms - Nie 19 Lis, 2006 01:07

;( Mi też smutno, jeśli komuś to się podoba.
Rider - Nie 19 Lis, 2006 10:21

Prosze nie klasyfikować tego Bojsbendu do Hip-Hop'u ;) Smutne :crazy:
$w!ezak - Nie 19 Lis, 2006 11:22

Dokładnie ! Przeciez verba to jest disco polo a nie hip hop ? posłuchajcie sobie molesty, hg, wwo, włodiego a nie takie pierdoły
Cashreen - Nie 19 Lis, 2006 12:40

Poprostu jak tego słucham odrazu mam ochotę spasć z krzesła i płakac cały dzien z smiechu :hahaha: :hahaha: