CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Całkiem nowy MC na święta
foXx - Sob 02 Gru, 2006 11:16 Temat postu: Całkiem nowy MC na świętaMam propozycję, aby na święta zrobić całkiem nowy MC z nowych mapek i załadować go na święta (od 23 grudnia tak do 3 stycznia lub dłużej). A później jak się niektóre mapki spodobają to będzie można je wrzucić na podmiankę do starego MC wypowiadajcie się i głosujcie (tylko nie zjedzcie mnie w pierwszych postach ), i najlepiej żeby w nowym MC były same mapki de_xxx bo cs_sux Moras - Sob 02 Gru, 2006 11:47 Ciekawy pomysł, ale ja bym kilka podstawowych zostawił.. bo wiadomo, że jak sie wymieni wszystkie mapy, to na serwie zostanie garstka osób foXx - Sob 02 Gru, 2006 11:49 No to ze 2-5 starych i z 10 nowych mapek nowe ze starymi będą się przeplatać w MC: nowa-stara-nowa-stara-nowa itd. ale narazie zagłosujcie czy wogle tak chcecie, dla mnie to niezły pomysł, bo czasem chce się pograć na czymś nowym (de_village )domeztoz - Sob 02 Gru, 2006 12:33 ja tam jestem za, bo juz mnie nudzi granie non stop tych samych map... (tesknie za de_cbble)
ale zagralbym cos nowego, grywalnegoneverling~ - Sob 02 Gru, 2006 12:35 bradzo mi sie podoba ! Widelec - Sob 02 Gru, 2006 12:42 pomysl dobry
do mc ja bym dal takie mapki ze sniegiem ;d ;d
CHRISTMASOWE Trel - Sob 02 Gru, 2006 12:45 ta. tylko na stale a nie na swieta !WiateR - Sob 02 Gru, 2006 13:00
Trel napisał/a:
ta. tylko na stale a nie na swieta !
No ale teraz padła propozycja żeby tylko na święta, tylko proszę abyście żadnego awp nie dawali, a cbbl by się przydało przywrócić.Rider - Sob 02 Gru, 2006 13:07 Na pewno wprowadziło by to jakieś fajne urozmaicenie na tak i.S.b - Sob 02 Gru, 2006 13:11 Można by spróbować, ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo, żeby tylko pustek nie było na servie ..........