CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Skarga na admina = Nobody
Bury - Wto 05 Gru, 2006 22:01 Temat postu: Skarga na admina = NobodyJAK ZACZELA SIE NOWA RUNDA NA DE_PRODIGY ADMIN DAL MI KILLA NIEWIEM ZA CO?? I W NEXT RUNDZIE NAPISAEM MU "NOBODY TY PALO ZALOWA" O ON ZAMIAST MNIE UPOMNIEC ODRAZU DAL MI BANA NA 120MINCashreen - Wto 05 Gru, 2006 22:03 Temat postu: Re: Skarga na admina = Nobody
Bury napisał/a:
JAK ZACZELA SIE NOWA RUNDA NA DE_PRODIGY ADMIN DAL MI KILLA NIEWIEM ZA CO?? I W NEXT RUNDZIE NAPISAEM MU "NOBODY TY PALO ZALOWA" O ON ZAMIAST MNIE UPOMNIEC ODRAZU DAL MI BANA NA 120MIN
i dobrze MIKAS - Wto 05 Gru, 2006 22:09 Dokladnie,nie ma co sie sprzeczac,dostales bana slusznie.A,vegeta wyjasnij ta sytuacje z killem i ...
//Close Moras - Wto 05 Gru, 2006 22:31 Temat postu: Re: Skarga na admina = Nobody
Bury napisał/a:
JAK ZACZELA SIE NOWA RUNDA NA DE_PRODIGY ADMIN DAL MI KILLA NIEWIEM ZA CO?? I W NEXT RUNDZIE NAPISAEM MU "NOBODY TY PALO ZALOWA" O ON ZAMIAST MNIE UPOMNIEC ODRAZU DAL MI BANA NA 120MIN
leże
/closei.S.b - Wto 05 Gru, 2006 22:52 I do kogo Ty masz pretensje powiedz mi, czy jakbyś miał tu adma, i ktoś by Ci tak napisał " BURY TY PALO ZALOWA" to co byś zrobił dał upomnienie
Weź się ogarnij
[ Dodano: Wto 05 Gru, 2006 22:55 ]
Każdy ma pretensje i skargi o byle co, a zastanów się jeden z drugim co byście zrobili jakby się role zamieniły i to Wy byście mieli @, a ktoś by wyskakiwał z takimi textami do Was, jak Wy do @. Ciekaw jestem co by się działo potek - Śro 06 Gru, 2006 12:09 bury na poziomie dziecka z przedszkola jest ten post, "bo on zaczął" <lol>psychic - Śro 06 Gru, 2006 16:04 Temat postu: Re: Skarga na admina = Nobody
Bury napisał/a:
o jej spadlem z krzesla dobre, naprawde dobre, poprawiles mi humor
ps: do humoru bym rzucilneverling~ - Śro 06 Gru, 2006 17:18 hahahaha pomocy.domeztoz - Śro 06 Gru, 2006 18:30 "siara... i wszystko jasne" Trel - Śro 06 Gru, 2006 20:02 a za co ten rzekomy slay?? moze za TK?