To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina //PoteC

potek - Śro 27 Gru, 2006 10:50
Temat postu: Prośba o admina //PoteC
- Imię, - Maciek
- Nick, - PoteC/noSkiLL
- Klan (Jeśli posiadasz...), - gram tylko 4fun
- E-Mail, mpotek@o2.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ, 1252334
- Wiek, 15
- SteamID / Adres IP, STEAM_0:1:3437003

Posiadałem admina za dawnych dobrych czasów na bydzi cw lecz zrezygnowałem go mój klan się rozpadł. Prosze o admina poniewaz gram od początków bydzi znam ten server badzo dorze. Czesto widze graczy którzy przeklinają, wyzywają zawsze wołam admina by zrobił porządek, lecz czesto nie ma nikogo i taki koles robi syf na serwerze. Chciałbym samemu dbać o porzadek na serverze. Zawsze upominam takiego gracza ale nie zawsze słucha :( . Zapomniałem dodac, że udzielam sie w zyciu servera i forum (choinka, wspracie na ftp)

WEGier - Śro 27 Gru, 2006 11:16

jestem na tak

zresztą potek - mówiłem ci przy ostatniej prośbie pograj to zobaczymy :lol: pograł i zobaczyliśmy.

Kasza - Śro 27 Gru, 2006 11:35

Ja tez jestem za ;)
MIKAS - Śro 27 Gru, 2006 11:41

TAK :banan:
qBert - Śro 27 Gru, 2006 11:58

no wiek troche przeszkadza... w sensie nie wiem czy cie hieny serwerowe nie zjedza :P
ale tez pozytywny kandydat podlasia XXI w. xD

Plast!c - Śro 27 Gru, 2006 12:15

Oczywiscie ze tak :) potec rowny gosc no !
Uczulony` - Śro 27 Gru, 2006 12:15

Na tak , kultura jak anglik :) , szarmancja jak u wyższych sfer.
foXx - Śro 27 Gru, 2006 12:21

A niech mu będzie... tak :crazy:
SzeFO - Śro 27 Gru, 2006 13:12

TAK
Bury - Śro 27 Gru, 2006 13:25

ZGADAM SIE !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!