Posiadałem admina za dawnych dobrych czasów na bydzi cw lecz zrezygnowałem go mój klan się rozpadł. Prosze o admina poniewaz gram od początków bydzi znam ten server badzo dorze. Czesto widze graczy którzy przeklinają, wyzywają zawsze wołam admina by zrobił porządek, lecz czesto nie ma nikogo i taki koles robi syf na serwerze. Chciałbym samemu dbać o porzadek na serverze. Zawsze upominam takiego gracza ale nie zawsze słucha . Zapomniałem dodac, że udzielam sie w zyciu servera i forum (choinka, wspracie na ftp)WEGier - Śro 27 Gru, 2006 11:16 jestem na tak
zresztą potek - mówiłem ci przy ostatniej prośbie pograj to zobaczymy pograł i zobaczyliśmy.Kasza - Śro 27 Gru, 2006 11:35 Ja tez jestem za MIKAS - Śro 27 Gru, 2006 11:41 TAK qBert - Śro 27 Gru, 2006 11:58 no wiek troche przeszkadza... w sensie nie wiem czy cie hieny serwerowe nie zjedza
ale tez pozytywny kandydat podlasia XXI w. Plast!c - Śro 27 Gru, 2006 12:15 Oczywiscie ze tak potec rowny gosc no !Uczulony` - Śro 27 Gru, 2006 12:15 Na tak , kultura jak anglik , szarmancja jak u wyższych sfer.foXx - Śro 27 Gru, 2006 12:21 A niech mu będzie... tak SzeFO - Śro 27 Gru, 2006 13:12 TAKBury - Śro 27 Gru, 2006 13:25 ZGADAM SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!