CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - ban ale za co ??
Anonymous - Sob 30 Gru, 2006 03:06 Temat postu: ban ale za co ??Witam gram sobie dzisiaj na Bydzi około 3 i dostaje bana nie wiem za co... miałem nick "TFUJ HLEBODAFCA", spodziewam się ze dostałem za to ze mój brat przywitał się z niejakim Adamosem aka slize mam nadzieje ze ta pomyłka zostanie sprostowana i nie będę dostawał po raz kolejny bana za brata
pozdrawiamsiatkarz - Sob 30 Gru, 2006 03:10 lol3 brawo sid... szkoda konta brata... sam powiedziales cos w stylu "ciiiicho bo dostane bana" - glos rozpoznany. pozdrawiam cie radosnie
szkoda konta brata czy kogokolwiek innego
brawo za szybka rekacje na forum... znasz jescze adres....
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6632Anonymous - Sob 30 Gru, 2006 03:14 po 1 bądźmy poważni brat przywitał się z adamosem i nic wiecej
po 2 Z tego co wiem to na tym forum się winę udowadnia wiec proszę o jakies dowody... ( screen, demo, cokolwiek)
po 3 nie życzę sobie żadnych durnych komentarzysiatkarz - Sob 30 Gru, 2006 03:20 mowisz - masz!
glAnonymous - Sob 30 Gru, 2006 03:28 czy w/g Ciebie to jest dowód 2 zdanie wypowiedziane przez mojego brata było logiczne bo wiedział ze dostane bana.
proszę jakąś kompetentna do tego osobę o usuniecie bana z mojego konta.
i również życzę powodzenia w dalszej karierze detektywa następnym razem jak będziesz miał jeszcze jakieś wątpliwości kto gra to napisz do mnie na serwie to nie będę musiał się tutaj rozpisywać
pozdrawiamsiatkarz - Sob 30 Gru, 2006 03:33 aha... powiedziales nie tlyko to zdanie ale to tylko nagralem zeby byl dowod... i zebys nie powiedzial ze dowodow nie ma... pozdrawiam
ban na osobe nie na konto... jeszcze +6 bo masz konto zbanowane...
S@ zrobia z tym co chca... porzadek musi bycciasteczkowy - Sob 30 Gru, 2006 11:10 Ban jest na OSOBE a nie na konto jak powiedział siatek tekże pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów.lnk - Sob 30 Gru, 2006 15:02 ban na osobe ? a jak hess z mh gral i kupil nowe konto jakos juz nie bylo na osobe bana ? `_^ciasteczkowy - Sob 30 Gru, 2006 15:04 On dostał na Steam ID i dostał 2 szanse , a SID nieważne z jakigo konta będzie grał dostaje perma miał juz kilka szans.qBert - Sob 30 Gru, 2006 15:05
lnk napisał/a:
ban na osobe ? a jak hess z mh gral i kupil nowe konto jakos juz nie bylo na osobe bana ? `_^
on dostal tylko bana na konto... A na osobe ma tylko kilka osob: Ronin, Kanker, SiD, skl...
tzw. "galeria szczegolnie zasłużonych"