Skargi i zażalenia - Skarga na Nikona !!
n4m3 - Sob 30 Gru, 2006 13:27 Temat postu: Skarga na Nikona !! Nikon bez powodu mnie zbanował ! dokładnie bylo tak... " typ z( DrUm) mojego team zabił mnie , a mu dalem slay i pwiedzł ze to ładnie wyglondało i powidzałem ze jest "osłem" . Wtedy nikon napisał ze jeszcze raz cos powiem i dostne bana . a ja mu pisałem ze on mniezabił i on mi dal bana ...!!! " Kolejn raz nikon zbanował mnie bez powodu
qBert - Sob 30 Gru, 2006 13:29
http://cs.bydgoszcz.pl/fo...8b0bdf0f6#68714
nie ten dzial
n4m3 - Sob 30 Gru, 2006 14:01 Temat postu: Nazwanie kolesia "osłem" ban na 2tyg.?? Przeglądnełem sobie " tematy skarg" i w najblizym czasie nie bylo skarg pod moim adresem... i nazwanie kolesia osłem grozi banem na 2 tygodnie..owszem zgadzam sie czasmi cos zbędnego powiedzałem do mikrofonu
ciasteczkowy - Sob 30 Gru, 2006 14:14
Tak się składa że Twoja osoba jest na tapecie już od jakiegoś czasu na forum do którego nie masz dostępu.
Dostałeś ostatnią szans na poprawę , ale Ty myślisz że jak jesteś na necie to nic Ci się nie stanie jak sobie poklniesz i po wyzywasz innych , po banie napiszesz skargę że jak to możliwe że Ty w ogóle jesteś taki aniołek , przerabialiśmy to już wielokrotnie z innymi graczami.
Oni już mają permy , Ty na razie 2 tygodnie.
Ban który dostałeś jest za całokształt twojego zachowania na serwerze , a to dzisiejsze po prostu była to ostatnia nitka która pękła.
qBert - Sob 30 Gru, 2006 15:09
jeszcze chcialem dodac do tamtego zamknietego juz wątku: napisales ze ciagle dostajesz bany od nikona. a to dobre bylo bo rzadko gram na tym nicku, a bana nie dalem ci NIGDY z żadnego nicka... Dobrze wiesz ze zasługujesz na tego bana od dawna...
PS. jesli po zejsciu bana dalej bedziesz robil taka wioche bedzie perm...
|
|
|