To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - norton a skanowanie poczty

BABCIA - Czw 11 Sty, 2007 20:15
Temat postu: norton a skanowanie poczty
JAJ WYŁĄCZYĆ SKANOWANIE POCZTY WYCHODZĄCEJ W NORTONIE ANTIVIRUSIE!!! skanowanie poczty wychodzącej to strata czasu i to do tego zupełnie zbędna, gdyż skoro jest NAV w systemie z autoprotectem nie ma co się obawaić wirusa w stworzonej przez siebie wiadomości. A wypróbowałem już chyba wszystkie opcje. a posiadam Symantec Client Security Corporate Edition
ritarded l. - Czw 11 Sty, 2007 20:33

wywal nortona, uzywaj kasperskyego :mrgreen:
WEGier - Czw 11 Sty, 2007 20:35

wywal to baba (format) używałem tego samego i dziadostwo jak żadne i nie idzie odinstalować tego syfu - wpisuje się wrednie do rejestru i syfi - tylko format
BABCIA - Czw 11 Sty, 2007 21:36

pełen full dla mnie uzywałem wielu i uważam że ten jest najlepszy wersja dla uzytkowników domowych to padaczka zżera system a ten chodzi jak ta lala ale nie ge wyłaczyć tego badziewia
potek - Czw 11 Sty, 2007 22:42

Ja mam NOD32.v.2.51.20.PL + Sunbelt Kerio Personal Firewall 4

(jak co to wal na pw)

BABCIA - Pią 12 Sty, 2007 00:30

nie chodzi mi o zmianę antyvira
Dzejms - Pią 12 Sty, 2007 14:56

BABCIA napisał/a:
nie chodzi mi o zmianę antyvira

To spytaj się Nowika, jak jego komp niedawno odżył po wywaleniu tego badziewia.
Ja już dawno doszedłem do tego wniosku a on się męczył do czasu aż mu to udowodniłem. :faja:

lnk - Pią 12 Sty, 2007 16:12

taa norton <3 od 2miechow uzywam active virus shield i zadnych problemow jest darmowy jak avast i w dodatku wydany przez kaspersky tylko ma mniej opcji co wersja platna ale i tak ich nie uzywalem : DDDD
BABCIA - Pią 12 Sty, 2007 16:27

nie wiem od momentu jak sie przerzuciłem na wersje corporation nie mam żadnego syfu, komp nie muli wcale min dlatego że ta wersja nie pobiera takich zasobów jak wersja dla uzytkkowników domowych poza tym instalowana też jest na serwerach, uzywałem nod32, avast, pande i kasperkiego przez około 10 lat i po jakimś czasie jakiś syf mi się sciagał dlatego jestem za nortonem.
domeztoz - Pią 12 Sty, 2007 16:33

potek napisał/a:
Ja mam NOD32.v.2.51.20.PL

ja tez... nortona mialem kiedys... ale szkoda mi bylo kompa i zmienilem na cos lepszego :]