Pomoc - lag
Trel - Czw 18 Sty, 2007 16:21 Temat postu: lag Nie wiem co jest: Brat wlacza dzis koma i wszystko ok. ODchodzi i po godzinie ja zasiadam i takiec cus :
On mowi ze wtedy tego nie bylo tylko jak ja usiadlem a nikt sie kompa nie dotykal!
Nie da sie grac, bo laguje niemilosiernie. Zadnych programow w tle niepotrzebnych nie mam.
edit: no nie moge :| kilka minut pozniej :
steam sie aktualizoawal w tle ;x
pzdr
domeztoz - Czw 18 Sty, 2007 16:26
imo... neostrada lami... sam ostatnio mam loss 10 ale grac sie jeszcze da
qBert - Czw 18 Sty, 2007 16:31
domeztoz napisał/a: | imo... neostrada lami... sam ostatnio mam loss 10 ale grac sie jeszcze da |
a obejrzałeś screeny Pokazał i napisał że to co się działo to dla tego że mu się aktualizacja robiła... Nie ma o czym mówić...
close bo bedze zaraz OT niepotrzebne...
domeztoz - Czw 18 Sty, 2007 19:41
qBert napisał/a: | domeztoz napisał/a: | imo... neostrada lami... sam ostatnio mam loss 10 ale grac sie jeszcze da |
a obejrzałeś screeny Pokazał i napisał że to co się działo to dla tego że mu się aktualizacja robiła... Nie ma o czym mówić...
close bo bedze zaraz OT niepotrzebne... |
OMG ;< napisalem to zanim trel edytowal posta i dokleil wyjasnienie (aktualizacja)
ZAMYKAC
Trel - Czw 18 Sty, 2007 19:55
domeztoz napisał/a: | qBert napisał/a: | domeztoz napisał/a: | imo... neostrada lami... sam ostatnio mam loss 10 ale grac sie jeszcze da |
close bo bedze zaraz OT niepotrzebne... |
OMG ;< napisalem to zanim trel edytowal posta i dokleil wyjasnienie (aktualizacja)
ZAMYKAC |
tja jak dalem edita to post domeza juz byl takie sprostowanie
nappy - Pią 19 Sty, 2007 13:04
Trel, 5 minut bez kontera nie wyrobisz...
BABCIA - Pią 19 Sty, 2007 13:33
a poza tym trel tu prosisz o pomoc a robiłeś z siebie super znawce co za lol
|
|
|