CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // koJOt
koJOt - Śro 24 Sty, 2007 16:27 Temat postu: Prośba o admina // koJOt- Imię- Marek
- Nick- "koJOt" -"Scoutman"
- Klan -brak
- E-Mail kojocik@o2.pl
- Gadu-Gadu 5865696 / Tlen - kojocik@tlen.pl
- Wiek -22
- SteamID - STEAM_0:1:10287196
Gram na serwerze praktycznie od początku (jeszcze od czasy połączenia z W-wa),praktycznie bo pół roku nie posiadałem konta steam .Uwielbiam atmosfere na bydzi, mam tu wielu znajomych, gracze mnie znają. Zawsze służe pomocą nowym graczom czy to w objaśnieniu zasad panujących na serwerze ,bądź ostrzegam niestosownie zachowujące się o grożacych karach. Jest dla mnie czymś wspaniałym granie na świetnym serwerze który w dodatku stoi w moim mieście.
Pozdrawia "brzydki pan ze Scoutem " Moras - Śro 24 Sty, 2007 16:54 tak.Cashreen - Śro 24 Sty, 2007 17:01 Pewnie ze TAK i tak w ogóle dlaczego wyszedłeś z pod stolika WRACAJ siatkarz - Śro 24 Sty, 2007 17:02 w koncu jakis normalny kandydat a nie kasza czy bury mysle ze w obecnej sytuacji ta kandydatura jest odpowiednia....
jestem na TAK!
ps. kojot nr konta wyslalem na pw... tak jak sie umawialismy... 200zl neverling~ - Śro 24 Sty, 2007 17:08 ahahahahaha moj maly misiu bedzie adminem?
Pewnie ze TAK ! Azrael - Śro 24 Sty, 2007 17:16 no w końcu sie zdecydowałeś , jestem na TAKTrel - Śro 24 Sty, 2007 17:17 nie ; O
dzolk Kojot TAK!Dzejms - Śro 24 Sty, 2007 17:21 Aaa! Teraz już wiem dlaczego udało mi się ubić Ciebie wczoraj na sunny tyle razy! Wcześniej zawsze zanim Ciebie zobaczyłem, już miałem ołów w głowie z tego Twojego okrutnego scouta! Podlizać się chciałeś. Nieeee.
Oczywiście żartuje. Pewnie że TAK. W/g mnie, bardzo dobry kandydat. No nie Kojot? My wiemy ocb.
Pieniądz rządzi światem. nappy - Śro 24 Sty, 2007 17:34 Kojot? Jasne, że na tak domeztoz - Śro 24 Sty, 2007 17:59 no na tak... tym bardziej ze sporo osob mysli ze kojot ma adma hhahahahahaahahh(tez tak myslalem) watpie ze sa jeszcze miejsca ale mimo wszystko na tak... ale wiesz kojociku... mam nadzieje ze bedziesz mnie wpuszczal drzwiami dla personelu ^^