CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Male co nieco o Naszej Ani Psio Crewskiej
SeeeD - Czw 01 Lut, 2007 20:40 Temat postu: Male co nieco o Naszej Ani Psio CrewskiejMoze juz czesc z was wie....a moze i nie ze w szeregach naszych....(jak kiedys jeszcze gralem )......zabrakloo jednej osobki....kazdy ja znal i lubil......mowa o AniPsioCrew... sporo osob zastanawialo sie co sie z nia dzieje......i po roku dala mi znac co wydala plyte www.psiocrew.pl sami zobaczcie i dodajcie komentarz... ciekawe kto pamieta ktora to anka na dole macie 2 video....
vajoUczulony` - Pią 02 Lut, 2007 07:52 seeed paluszko a ty gdzie sie krecisz nie ma cie na serwie czy grasz pod fejkiem odezwij sie jakos
a PsioCrew respctbbl` - Pią 02 Lut, 2007 08:38 A kojarze ja .qBert - Pią 02 Lut, 2007 10:37 Ja tez ją pamiętam, Seeed już jakiś czas temu pokazał mi kim ona jest Wczoraj widziałem ten teledysk na 4fun
PS. Musimy ja namowic zeby w wywiadach mowila ze lubi grac w CSa, ale tylko na bydzi! siatkarz - Pią 02 Lut, 2007 12:44 no ba ze pamietam! poprostu czasmi sie zastawnaialem czemu jej nie ma
tak jak q mowi.. tzreba ja namowic na reklame wogole beda we wro w bezsennosci.. mzoe sie wybiore ;pRadukE - Pią 02 Lut, 2007 12:52 tez pamietam kiedys duzo z nia gralem i rozmaiwalem na skype i gadu
siatek idziemy do bezsennosci "czesc jestesmy Twoimi fanami" hyhy moze byc ciekawie zdziwi sie kolezanka neverling~ - Pią 02 Lut, 2007 13:55 Znam ja tylko z serwera ale moge pogratulowac internetowo koJOt - Sob 03 Lut, 2007 11:15 SeeeD zboczku a gdzie obiecane foto :> mialo na moje gg przyjsc
A SeeeD buraczyna w cs 1.5 pogrywa, a onas zapomnal chlip chlip , i na kim mam multiheadszczotki robic ^^neverling~ - Sob 03 Lut, 2007 14:07 SeeeD cs 1.5 ? Grasz w proxion?
Duzo kumpli tam mam to mozna by bylo pograc Trel - Śro 07 Lut, 2007 14:43 ale jaja