CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - zaco dostalem bana lolku przeciez cie dojade jak sie dowiem
JaNeK - Czw 01 Lut, 2007 22:56 Temat postu: zaco dostalem bana lolku przeciez cie dojade jak sie dowiemod 6lat nie czituje a tu ban jak to od ciebie dzejms to masz przerabane nie zato ze mam bana za to ze niewiez a banujez niby za wh hyba mam wy....bane na to ze ban ale cie dojade zapamietaj a spotkamy sie zapewnenowik - Czw 01 Lut, 2007 22:57 buhahahahahahahah Janek wez skoncz... jak nie czitujesz to bana masz juz za te teksty... CU!
btw, moze chcesz nasz adres ?;>BABCIA - Czw 01 Lut, 2007 23:03 jaki lol dostałeś napewno od stembansDzejms - Czw 01 Lut, 2007 23:18 Temat postu: Re: zaco dostalem bana lolku przeciez cie dojade jak sie do
JaNeK napisał/a:
od 6lat nie czituje a tu ban jak to od ciebie dzejms to masz przerabane nie zato ze mam bana za to ze niewiez a banujez niby za wh hyba mam wy....bane na to ze ban ale cie dojade zapamietaj a spotkamy sie zapewne
Mnie również miło Ciebie poznać. A co będzie jeśli miałem racje? Dojedziesz siebie?Cashreen - Czw 01 Lut, 2007 23:34 Janek mówiłem nie czituj to nie bede nadal haxował ok to masz za swoje
Banik BABCIA - Czw 01 Lut, 2007 23:41 z tego co zamieścił james widać jak na dłoni wh/esp więc pretensję nie na miejscu ewidentny czitnappy - Czw 01 Lut, 2007 23:43 Jasiu, dżejms wziąłby Cie przez kolano i na gołe dupsko dał... bo bić się pewnie z Tobą nie będzie.
Dżizas boted łojapier**le, nie lepiej normalnie wyjasnić? To samo miałem jak za kody niby dostalem bana na pclu, a pogadalem grzecznie i mi zdjeli
a j2nek kodziarz jak jestes clear to dodaj sie na boarda zeby ocenili. w plecy zabijac nie umiales a nagle plazma ultra hajczRadukE - Pią 02 Lut, 2007 03:33 lol .... n/c totalny brak kultury .... normalnie nie idzie porozmawiac Uczulony` - Pią 02 Lut, 2007 07:48 6 lat :O o ja w ..... nappy gratz