Skargi i zażalenia - Mam bana, za co? 0:1:3905050
Novy - Wto 06 Lut, 2007 14:17 Temat postu: Mam bana, za co? 0:1:3905050 Prosze o wyjasnienie za co mam bana - steam id 0:1:3905050.
W tym waszym malym internetowym swiecie dawno nie gralem, bluzgac nie bluzgalem wiec nie wiem ocb... Chyba ze za znajomosc z kankerem i ska ale takiego punktu w regulaminie raczej nie ma...
Aaa na steambans bana nie mam, na blackliscie nie jestem.
WEGier - Wto 06 Lut, 2007 14:38
moim zdaniem na kucaka ale wyja¶nij mi najpierw co masz na my¶li z ostatni± pozycj±? z jak± siatkark±? Może kosiark±?
co do tematu : jeżeli nie TK, TA to w naszym małym internetowym ¶wiatku nie mam pojęcia za co dostałe¶ bana. Ale jest nam niezmiernie miło że nas odwiedziłe¶ w naszym małym ¶wiatku, tęsknili¶my i wyczekiwali¶my z utęsknieniem za tob±. Ja osobi¶cie po nocach nie spałem
edit
aaaaa chodziło ci o pake? siatkarka to paka? to prosze o zmiane vota na 4
Novy - Wto 06 Lut, 2007 14:48
Tak tez Cie serdecznie mocno kocham, glownie miedzy posladki
Tk, Ta, bluzgow, kampienia itd napewno nie mam na koncie, przynajmniej w ostatnim czasie :> . W nocy pare dni temu gralem w przerwie nauki do sesji, moze wtedy jakis admin poczul sie zirytowany ciaglym ogladaniem akcji ze speckta?:p
A te uwagi o malym zamknietym swiecie to bylo glownie o jednym czy dwoch Waszych ukochanych adminach ktorzy niekiedy doskonale bawia gawiedz swoim podejsciem do tego serwera
Aaa siatkarka, pilkarka czy szczypiornistka, niewazne, na forum nie chce tez bana dostac. Bo wtedy juz naprawde moje zycie straci sens i zostanie mi tylko wieczorne wycie do ksiezyca i pisanie dlugich przepelnionych cierpieniem gotyckich wierszy
siatkarz - Wto 06 Lut, 2007 15:32
swiety nie jestes skoro w hlsw jestes na czerwono u mnie przypominam sobie tyle ze kiedys mnie wkurzlaes... ale bana chyba ci nie dawalem...
pewnie jak zwykle ban za darmo
i zabstuj z ta siatkarka....
teczufka - Wto 06 Lut, 2007 15:58
amx_unban STEAM_0:1:3905050
Bana w logach nie ma, mozliwe ze ban z jakigos pluginu, sciagam, a sprawa idze do daleszego zbadania.
|
|
|