CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosze o skrócenie bana
n4m3 - Śro 07 Lut, 2007 16:42 Temat postu: Prosze o skrócenie banaDostałem bana na 4tyg. za 1 bluzga to na K.... Ostatni raz dostłem bana w grudni ( ten co był na 2tyg.) od tamtego czasu nie dostłem bana od zadnego admina jedynie za TK . Bardzo prosze o skrócenie bana .qBert - Śro 07 Lut, 2007 17:14 za 2 czy 3 perfidne bluzgi przez mikrofon... Już tak sobie nie umniejszaj... Po rozmowie z n4m3 na gg myślę że można skrócić bana... Byłem zły przez innego gracza i od razu wlepiłem mu długiego (regulaminowego zaznaczam) bana za te przekleństwa. Trójco postanów Rider - Śro 07 Lut, 2007 17:16 Sory że sie wcinam ale bez przesady jak dla mnie nie dostałeś bana za 1 wulgaryzm bo tak na serio to cały czas to robisz nie wiem zapominasz że nie można przycisku nacisnąć nie wiem ale jak dla mnie ban zasłużony nie bede też mówiż o obrażaniu innych graczy Ale to nie tylko Ty tak robisz bo wiele osób na servie ....
P.S.
Brawo q gj MIKAS - Śro 07 Lut, 2007 17:20 srogo rider Jak zawsze z nim gralem to casami zdazylo mu sie wyzwac kogos,ale byly to osoby,ktore na to zaslugiwaly Dlatego mysle,ze te 4tyg. to za dlugo Rider - Śro 07 Lut, 2007 17:24 Oka za długo, można skrócić, no ale bez przesady niech nie mówi że jeden raz bo ja jakoś go częściej słysze no ale widocznie tylko ja A wyzywać osoby jeśli ktoś musi to można nie naciskając przycisku i nie będzie problemu czyż nie Dzejms - Śro 07 Lut, 2007 17:25 Dzwoniłem do "superniani" z TVN. Powiedziała, że w wychowywaniu trzeba być konsekwentnym.
Nie do końca się z nią zgadzam. Jak wykaże skruchę i obieca, że więcej nie będzie to skrócić. Ale jak powtórzy się to... ohohoho qBert - Śro 07 Lut, 2007 17:36
DzejmsBlond napisał/a:
Ale jak powtórzy się to... ohohoho
Jak się powtórzy to perm! admini powinni wiedzieć dlaczego... Dlatego jestem za skróceniem bana ale następnym razem perm. Bo i każdemu wyrwie się czasem jakiś bot etc. ale niektórzy przeginają i później będzie że plebs na tej bydzi że nie wiem co... Dla mnie sprawa prosta, skrócenie bana a jak się nie poprawi to do wora z permami. Było już kilku mądrali na bydzi co lubili powyklinać. Obejrzyjcie dział z banami...teczufka - Śro 07 Lut, 2007 17:39 Banujacy ile proponuje? Ja mysle 1tydzien.qBert - Śro 07 Lut, 2007 17:41 zgadzam się na tydzień. Chce tylko podkreślić że dla mnie to sytuacja wyjątkowa że skracamy bana (slusznego). Jak przyjdzie czas na perma to nie bedzie przebacz.neverling~ - Śro 07 Lut, 2007 17:47 Dobrze ze Qbercik zainterweniowal Ale to tylko gra i kazdemu sie moze wymknac ^^
Jak nie ma adminow to jest wrzucanie na ojcow/matki wiec i tak nigdy nie bedzie spokoju.