CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Problemy z CS 1.6/CZ - GOOMO MA PROBLEM POMOZCIE!!!
goomo - Sob 17 Lut, 2007 12:00 Temat postu: GOOMO MA PROBLEM POMOZCIE!!!eldo mam problem. klikam na steam czekam i sie nie pojawia. jest Steam.exe w procesach systemowych ale sie nie wlacz. Skasowalem steama, wywalilem wszystkie jego pliki z rejestru potem od nowa go zainstalowalem i to samo. Mial ktos kiedys taki problem? Błagam pomozcie przyjaicelowi ktory nie moze grac foXx - Sob 17 Lut, 2007 12:03 tez tak mam czasami, po prostu "take it easy" i poczekaj chwile dla mnie max po 1 minucie wlacza sie steam potek - Sob 17 Lut, 2007 12:17 ew. reinstali.S.b - Sob 17 Lut, 2007 12:22 Chyba pomyliłeś działy
Jak nic nie będzie pomagało, to zainstaluj steama w inne miejsce i powinno iśćgoomo - Sob 17 Lut, 2007 14:13 no pomylilem dzialy. sory iryskuu :*:* fox lolq napisalem ze przeinstalowalem i nic to nie dalo. sproboje w inne miejsce. dziekowac za pomocdomeztoz - Sob 17 Lut, 2007 15:29 ja mialem podobnie... czasem nawet po 10 min sie odpalal, troche to irytujace
ale jakos samo minelo... no ale trzeba bylo czekac az sie otworzy
ostatnio steam cos sobie w kulki leci, jak nie jakis blad/error to zamulafoXx - Sob 17 Lut, 2007 17:12
goomo napisał/a:
fox lolq napisalem ze przeinstalowalem i nic to nie dalo
potek napisał/a:
ew. reinstal
foXx napisał/a:
tez tak mam czasami, po prostu "take it easy" i poczekaj chwile dla mnie max po 1 minucie wlacza sie steam
gumka to nie ja napisalem zebys reinstall robil wiec sie mnie nie czepiaj BABCIA - Nie 18 Lut, 2007 09:06 goomo reinstalkaci nie pomoze tez tak mialem jedynie co ci pomoze to foormacik albo muisz powtarząc czynność po każdym restracie kompa mnie to w końcu wkurzyło tu podaję przepis 1. Wylaczamy Steama.
2. Wchodzimy do Panelu Sterowania>Narzedzia Administracyjne>Uslugi
3. Szukamy uslugi o nazwie: "TuneUp WinStyler Theme Service"
4. Nastepnie ja zatrzymujemy.
5. Klikamy prawym > wlasciwosci > i w odpowiednim miejscu przy polu uruchamiania na wylaczone!!!
6. Zamykamy okno odpalamy Steama psychic - Nie 18 Lut, 2007 11:06 ja mialem tak samo jak date mialem zla na kompie
dalem prawidlowa i juz wszytko dzialalo lol ROSOMAK - Nie 18 Lut, 2007 11:20 Na win 2000 Pro mialem to samo. Przeskanowalem kompa RegDoctorem i Ccleanerem i smiga teraz spoko.Z tego co wynika to sa 2 prawdopodobne przyczyny :
1. System
2. Steam cos pierdzieli ( wyskakiwaly mi czasami komunikaty ze nie mozna sie podlaczyc)