CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - prosba o zdjecie bana
sempaj - Sob 24 Lut, 2007 18:56 Temat postu: prosba o zdjecie banawczoraj godz wieczorna koles mnei wyzywa od ***cenzura*** ktos go upomina nie pamietam nicka koles odpsiuje a co mi zrobisz..
napisalem ze ***cenzura*** go zrobila i perm??
hasla adminow typu "plebs" gdzie kultura?
Cytat:
sempaj juz kiedy¶ wyłapał pare kickow i banow jeżeli dobrze pamietam
kiedy dostalem te kilka banow?
Cytat:
tak jak mowilem.. serwer nie ucierpi na braku plebow.. wrecz przeciwnie proponuje go upupic na dobre - perm
wyzej napsiane jezeli tak traktujecie ludzi to zal mi was..BABCIA - Sob 24 Lut, 2007 19:51 sempay nie b±dĽ żałosny jeżeli używasz chamskiego języka to cię żegnamy bo ten serwer jest kulturalny a ty nie grasz tu od misi±ca i nie ważne że jaki¶ tam kole¶ cię wyzywał a ty używasz nie cenzuralnych słów m±dzrzejszy nie daje się zprokowaować, mnie tez nie raz obrażaj± a ja z nimi rozmawiam spokojnie oczywi¶cie do czasu dlatego najpierw powinienes zacz±ć rozmowę od słowa przepraszam a nie mieć jakie¶ nie uzasadnione pretensjępotek - Sob 24 Lut, 2007 19:54
Cytat:
wyzej napsiane jezeli tak traktujecie ludzi to zal mi was..
żal mi Ciebie chłopie, jesli my Ľle traktujemy graczy to co mam powiedzeć o Tobie z odzywkami typu
Kod:
apropo ***cenzura*** to jedna ***cenzura*** sie spusicla do twojej strajej i wyszla ***cenzura*** ,
To jest najazd na rodzinę a my tego nie tolerujemy, przykro mi.sempaj - Sob 24 Lut, 2007 19:57 ok tylko czemu typ nie dostal bana jak powiedzial to samo co ja uzyl slowa ***cenzura*** ja tez..
niektorzy mnie znaja na tym serwie i wiedza ze 1 raz takie cos sie zdarzylo tylko nie kumam czemu nie ban na 1h?
acha sorry za brak kultury w tamtym momencie ale mnei typ mnie ***** teczufka - Sob 24 Lut, 2007 20:22 de_train
2x a nawet 3x TA w sfx (STEAM_0:0:8283970)
On oddal 7 strzalow z dgl i zginales, za co dales mu rakiete.
Wtedy nazwal cie ***cenzura***
Zwrocilem mu uwage i zmienila sie mapa
Ty sypnales ta wiazanka i polecial tygodniowy ban.
Gdybys nie wsiadal na rodzine to niedosc ze kara by byla jesli nie krotsza to moglaby sie ograczicyc nawet do kopa, a teraz jest rozpatrywane pernamentne zbanowanie. Twoja wina.
Nie znosze wjazdow na rodzine, a na symbol matki jestem szczegolnie przeczulony.spree - Nie 25 Lut, 2007 09:30 wjazdy na rodzine, a zwłaszcza na matke to szczyt hamstwa!! nieprzebaczyc i upupic na stałe ---> permqBert - Nie 25 Lut, 2007 11:37 a ja tam uwazam ze perm to za duzo, dlatego ze typ go sprowokowal. jak dla mnie - 2 tyg.foXx - Nie 25 Lut, 2007 11:42 Tydzien lub dwa i starczy, next time perm molti - Nie 25 Lut, 2007 12:13 Tez mi sie wydaje ze perm to za duzo. Troche przesadzij wyzywajac rodzine ale zostal sprowokowany... 2 tygodnie chyba wystarcza MIKAS - Nie 25 Lut, 2007 14:37 nie on zaczal wiec 2tyg. wg. mnie