CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Paranaoje?
no. 10 - Pią 09 Mar, 2007 07:36 Temat postu: Paranaoje?3 miesiące juz w CSa nie gram ale od połowy lutego mam dziwne zwidy i schorzenia... gdzie nie spojrzę to widzę jakiś element z csa... kawy nie piję piwa też nie może to przez to ?
W szkole na lekcji zamiast siedziec i gadać to nauczycieli słucham
Jestem miły , uprzejmy i w granicach rozsądku kulturalny.
POMOCY WEGier - Pią 09 Mar, 2007 08:45 rany boskie ty normalniejesz! niech ktoś coś zrobi bo tracimy pacjenta!
PS w sumie też mam prawie 14dni bez CS i tez jakoś dziwnie - nawet ostatnio pozmywałem po sobie i obiecałem mojej krwiopijczyni że posprzątam w soboteno. 10 - Pią 09 Mar, 2007 09:04 hehehe to weź się lepiej za poważne granie bo skończysz jak ja z czystym pokojem, bez kurzu na telewizorze, i całą chałupą wysprzątaną jak przed świętami
muszę się na jakąś terapię zachamiającą zapisać boginę , a do urodzin ( czyli kompa ) 2 miesiące więc . . . trzeba się czymś pożytecznym zająć , np piciem piwakyryry - Pią 09 Mar, 2007 09:18 Temat postu: Re: Paranaoje?
czlowiek z roli napisał/a:
kawy nie piję piwa też nie
POMOCY
To jest to ...
polecam od rana dzban kawy w ekspresie zaparzyc,
po kolacji ze 2 do 8 piwek (na sen dobrze robi)
i 1 rano na kaca perzed zajeciami (sprawdzona metoda)
Bo lepiej jest miec packe z watroby niz z mozgu Uczulony` - Pią 09 Mar, 2007 11:21 Zacznoj szydełkować na drutach potek - Pią 09 Mar, 2007 13:07 Nie masz gorączki? Może to poryciemózgowe? Grind - Pią 09 Mar, 2007 14:23 a może ty jesteś antymolestapanda no. 10 - Pią 09 Mar, 2007 17:01 Antymolestopanda to ja nie jestem , raczej kuporodnybizon.
hmmm...na co mi weekend jak nie piję, w csa grac nie mogę i wogole life sucks
Wiem Poczytam książkę . . . domeztoz - Pią 09 Mar, 2007 17:21 a ty ziomus maturki w tym roku nie masz............................ no. 10 - Pią 09 Mar, 2007 18:09 Ja? Jak do mnie to pytanie to nie:P 17 letni gnojek ze mnie więc dopiero w przyszłym roku