To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Nożówka, TA i ATAC

qBert - Sob 10 Mar, 2007 01:09
Temat postu: Nożówka, TA i ATAC
Wkurza mnie jak na nożówce tnie mnie typ z mojego teamu. Zresztą nie tylko mnie... Stąd ta ankieta.
Co do opcji numer 2 - mam na mysli ze bedzie dzialac tak, jak przez 5 pierwszych sekund kazdej zwyklej rundy...

ritarded l. - Sob 10 Mar, 2007 01:44

jest dobrze jak jest
Uczulony` - Sob 10 Mar, 2007 08:28

Cytat:
Wkurza mnie jak na nożówce tnie mnie typ z mojego teamu. Zresztą nie tylko mnie... Stąd ta ankieta.

Voted against.

Dla tych co tp nie znaja moze zrobcie napis , NIE ATAKUJEMY SWOJEGO TEAMU, tylko duzy zeby zobaczyli :P

HeSS - Sob 10 Mar, 2007 08:36

Moje zdanie jest takie wylaczyc opcje ff poniewaz :
Gram na servie troche i widze ze jest tak dawanie kar pozniej po rr i wyzywanie czemu ty deb... itp mnie bijesz wiec uwazam ze to sie przyda.
Zawsze mozna sprobowac i zobaczyc jak bedzie :P :banan: :* :D

Rider - Sob 10 Mar, 2007 08:53

Mnie też irytuje to że jakiś typ z mojego teamu mnie nożem ciska a ja lece do przeciwników ... :0o:
Moras - Sob 10 Mar, 2007 09:18

dobrze jest :P
domeztoz - Sob 10 Mar, 2007 10:35

ff 0
tym bardziej ze nie chce mi sie sluchac jak srogi melepeta kazdego straszy "jak dotkniesz mnie tą kosą to BANA dostaniesz !! "

potek - Sob 10 Mar, 2007 10:44

FF na 0, chyba bedzie najlepszym wyjsciem :)
kyryry - Sob 10 Mar, 2007 10:59

Mi pasuje tak jak jest :D
Nozowka to najfajniejsza czesc gry ...
cala mapke gram tylko po to zeby na poczatku nastepnej zalapac sie na nozowke :jezyk:
Jak ktos mi odbieze mozliwosc fragowania mojego timu to w ramach protestu zaczne ksiazki czytac :twisted: a to sie moze zle dla wszystkich skonczyc ... bo jak bede oczytany to w pszyszlosci zostane prezydentem tego kraju i w konstytucji dam zapis ze nozowka ma wrocic do swojego dawnego stanu :papryczka: a winnym dam 1024 godziny bana :hahaha:

spree - Sob 10 Mar, 2007 11:18

Opcja 2 i .