CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Nożówka, TA i ATAC
qBert - Sob 10 Mar, 2007 01:09 Temat postu: Nożówka, TA i ATACWkurza mnie jak na nożówce tnie mnie typ z mojego teamu. Zresztą nie tylko mnie... Stąd ta ankieta.
Co do opcji numer 2 - mam na mysli ze bedzie dzialac tak, jak przez 5 pierwszych sekund kazdej zwyklej rundy...ritarded l. - Sob 10 Mar, 2007 01:44 jest dobrze jak jestUczulony` - Sob 10 Mar, 2007 08:28
Cytat:
Wkurza mnie jak na nożówce tnie mnie typ z mojego teamu. Zresztą nie tylko mnie... Stąd ta ankieta.
Voted against.
Dla tych co tp nie znaja moze zrobcie napis , NIE ATAKUJEMY SWOJEGO TEAMU, tylko duzy zeby zobaczyli HeSS - Sob 10 Mar, 2007 08:36 Moje zdanie jest takie wylaczyc opcje ff poniewaz :
Gram na servie troche i widze ze jest tak dawanie kar pozniej po rr i wyzywanie czemu ty deb... itp mnie bijesz wiec uwazam ze to sie przyda.
Zawsze mozna sprobowac i zobaczyc jak bedzie Rider - Sob 10 Mar, 2007 08:53 Mnie też irytuje to że jakiś typ z mojego teamu mnie nożem ciska a ja lece do przeciwników ... Moras - Sob 10 Mar, 2007 09:18 dobrze jest domeztoz - Sob 10 Mar, 2007 10:35 ff 0
tym bardziej ze nie chce mi sie sluchac jak srogi melepeta kazdego straszy "jak dotkniesz mnie tą kosą to BANA dostaniesz "potek - Sob 10 Mar, 2007 10:44 FF na 0, chyba bedzie najlepszym wyjsciem kyryry - Sob 10 Mar, 2007 10:59 Mi pasuje tak jak jest
Nozowka to najfajniejsza czesc gry ...
cala mapke gram tylko po to zeby na poczatku nastepnej zalapac sie na nozowke
Jak ktos mi odbieze mozliwosc fragowania mojego timu to w ramach protestu zaczne ksiazki czytac a to sie moze zle dla wszystkich skonczyc ... bo jak bede oczytany to w pszyszlosci zostane prezydentem tego kraju i w konstytucji dam zapis ze nozowka ma wrocic do swojego dawnego stanu a winnym dam 1024 godziny bana spree - Sob 10 Mar, 2007 11:18 Opcja 2 i .